Entrenadors

Valverde: "Cucurella podria tornar, clar"

Valverde: "Cucurella podria tornar, clar"
Valverde: "Cucurella podria tornar, clar"
Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra l’Eibar i ha expressat el seu punt de vista sobre alguns altres punts de vista. Eibar"Té una...

Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra l’Eibar i ha expressat el seu punt de vista sobre alguns altres punts de vista. 

Eibar

"Té una identitat molt clara marcada per Mendilibar. I és una cosa que li funciona de meravella. Altres equips no juguen amb aquest convenciment. Vindran a pressionar-nos amunt i que no puguem superar la seva pressió. Ens voldran portar al seu terreny. Buscaran que colpegem en llarg per superar la pressió i evitar els seus robatoris. L'Eibar és l'equip que més pilotes roba en camp contrari. Hem de ser conscients d'aquest aspecte i superar aquesta primera pressió. Ells juguen amb risc i hem d'intentar aprofitar-ho".

Cucurella

"Està fent una bona temporada i és una gran notícia per a ell, que s'ho mereix, per l'Eibar i per a nosaltres. És futbolista del nostre planter i que està funcionant. Ara s'està assentant com a interior i està fent grans partits, però està jugant en una posició que tenim coberta". 

“Fer el pas en un equip de Primera de la mà de Mendilibar és important. És exigent i pressiona. Cucurella és del planter del Barça i podria tornar, és clar”.

Joves

“El que cal fer amb els jugadors de baix és tenir paciència. Aquesta any hi va haver un descens de categoria i l'equip ha canviat molt amb diverses entrades de jugadors joves. És normal que els costi entrar a l'equip, no és qüestió d'un dia".

Piqué i Andorra

"En el nostre cas valoro molt positivament aquestes inquietuds perquè Piqué està fent una gran temporada i aquestes coses no el distreuen, sinó que li centren més. Els jugadors tenen un etiqueta que no es preocupen per altres assumptes i Piqué és actiu perquè es dedica a moltes altres coses".

COMENTARIS