Entrenadors

Valverde: "Demà posaré el millor equip"

Valverde: "Demà posaré el millor equip"
Valverde: "Demà posaré el millor equip"
Ernesto Valverde ha analitzat el partit de diumenge contra l’Athletic de Bilbao a San Mamés. Athletic“Demà posaré el millor equip”....

Ernesto Valverde ha analitzat el partit de diumenge contra l’Athletic de Bilbao a San Mamés. 

Athletic

“Demà posaré el millor equip”. 

“Qualsevol partit a San Mamés és complicat. Sabem com juga l'Athletic, tots els partits que s’han hagut de jugar-hi sempre han estat complicats, difícils, amb una gran pressió ambiental. El camp estarà ple, la gent pressionarà molt. L'Athletic intenta que no surtis del teu camp, exerceix una pressió alta. I ens dificultarà el joc. Serà un partit bonic, un dels més difícils que ens queden aquesta temporada”.

Messi

"L'altre dia, en el partit de Copa, no vam voler arriscar i demà estem en una situació semblant. Ja veurem quina decisió prenc en funció del que em digui ell i de com es troba. Si estigués al 100 per cent, o si ho està, jugarà. Si no ho està, ja veurem. A ell el veig molt bé. Parlem quan hem de parlar".

Jordi Alba

"Substituir un jugador com en Jordi sempre és un problema. Però tenim alternatives a l’equip, col·locant a un futbolista dretà aquí, o un central esquerrà o a un del B, que és el que hem anat fent”.

Arthur

"Perdem un jugador que ens dona control de joc, però les lesions sempre venen així: són inesperades. Al novembre i desembre tampoc va ser-hi. Tenim alternatives, no de jugadors iguals, però tenim a Aleñá, més ofensiu, a Arturo, més defensiu i amb un futbol de no tant de control; a Coutinho; i algun del B.

Calendari

"La setmana ve que tenim marge, perquè hi ha descans. I el partit de demà és fonamental per a nosaltres. Però no posaré a cap futbolista que estigui carregat. No, perquè es pot trencar. No volem perdre cap jugador”. 

"Demà posaré al millor equip . El calendari és una barbaritat per a tots els equips d'Europa que estiguin en diverses competicions. És difícil mentalitzar-se, però els jugadors ho fan. Ens costa a nosaltres i li costa al Sevilla, al Reial Madrid, el Bayern de Munic ... No només és un esforç físic sinó també de mentalitat, perquè saps que el teu partit per al rival està assenyalat. L'aturada ens vindrà bé".

Futur

"Quan tingui una resposta ja la donaré".

COMENTARIS