Entrenadors

Valverde: “Dembélé és un dels més desequilibrants del món. Com Coutinho"

Valverde: “Dembélé és un dels més desequilibrants del món. Com Coutinho"
Valverde: “Dembélé és un dels més desequilibrants del món. Com Coutinho"
Erneto Valverde ha analitzat el partit contra el Llevant en roda de premsa i ha reivindicat Coutinho i Dembélé.Dembélé“És un dels més desequilibrants...
Valverde RP 4/12

Erneto Valverde ha analitzat el partit contra el Llevant en roda de premsa i ha reivindicat Coutinho i Dembélé.

Dembélé

“És un dels més desequilibrants del món. I no és que digui ara, sinó que ja ho feia abans. També Coutinho. De fet tenim diversos jugadors així a la plantilla”.

Malcom i Sergi Roberto

“Han començat a treballar amb l'equip, però no van acabar la sessió. Els veig justos per aquest partit. Potser per al següent”.

Coutinho 

“Estic content amb tots. El que passa és que a vegades juguen uns i altres, altres jugadors . Casualment em pregunten pel que no juga. És un jugador que ens ha donat molt, que ens dona molt i que ens donarà molt. 

“Hi haurà jugadors que juguen d’inici, i d’altres que no. Seguirà així durant la temporada. Això vol dir que la cosa va bé perquè tots estan a gran nivell”.

Dos partits sense encaixar

“Els que més ens preocupem per això sempre som els entrenadors i el porter. Sabem que això facilita guanyar els partits. Per a nosaltres és una bona dada. Sabem que si ens ajuntem, és difícil fer-nos gol".

Gestionar un vestidor

“No em sembla res de l'altre món. En el fons, portar un equip de futbol és dur a jugador joves, que tots volen triomfar i tots volen guanyar i fer-ho bé. Després sorgeixen cosetes, però l'objectiu de tots és aquest. Intentem que tots anem pel mateix camí. De vegades algun es desvia i es genera més soroll, però ens centrem en l'important”.

Llevant

"És veritat que va canviar de jugar amb quatre a tres centrals i, a més, li ha anat molt bé a l'equip”.

“Els senyals d'identitat del Llevant estan clars. Està fent gols i obtenint bons resultats des de finals de la temporada passada".

Motivar el Barça contra el Llevant

“No costa motivar l’equip perquè, més que res, sabem que ens estem jugant el liderat i que ens queden dos partits per a les vacances de Nadal. Potser no té les connotacions del de la setmana passada, que era un derbi”.

COMENTARIS