Champions League

Valverde: "Esperem solucionar 'el serial Dembélé' de forma interna"

"Esperava un dia tranquil i no t'imagines aquestes coses"

Valverde: "Esperem solucionar 'el serial Dembélé' de forma interna"
Valverde: "Esperem solucionar 'el serial Dembélé' de forma interna"

"Esperava un dia tranquil i no t'imagines aquestes coses"

Valverde RP 10/12

Ernesto Valverde no ha amagat els problemes d'indisciplina d'Ousmane Dembélé en la la compareixença prèvia abans del partit contra el Tottenham de la Champions. "El serial Dembélé" ha centrat la majoria de preguntes dels periodistes i el tècnic blaugrana ha expressat el desig per mirar de poder solucionar un assumpte que s'està repetint freqüentment aquesta temporada.

Dembélé

"Comença el serial Dembélé veig..."

"És veritat que ha passat una circumstància que intentarem resoldre de forma interna. No és una situació nova i intentarem ajudar-lo perquè és un jugador que té molt talent."

"Aquí al Barça tenim una forma de comportar-nos que intentem que seguir igual per a tots. Els motius? No ho sé, no sé que contestar-te..."

"Sorprès? Guanyes un derbi 0-4, anàvem a tenir un diumenge tranquil, feia sol... Esperes un dia fàcil i no esperes que passin aquestes coses. Però ja he dit que ho resoldrem de forma interna."

"A mi també m'havia passat... però no moltes vegades."

El partit contra el Tottenham

"Esperem un partit dur perquè ells són un equip fort a nivell físic i tàctic. Ells es juguen la classificació i sortiran a guanyar."

"El nostre objectiu és la victòria, respectem la competició. L'any passat va passar el mateix contra l'Sporting de Lisboa i vam acabar guanyant."

Rotacions contra el Tottenham

"Luis Suárez segur que no jugarà contra el Tottenham. S'ha recuperat de la lesió i no el farem jugar. Venim d'un partit important contra l'Espanyol i farem algun canvi, tot i que sortirem a guanyar."

"Cada dia és una prova per a tots i una oportunitat per demostrar coses."

Arthur

"Esperem que Arthur ja podrà rebre l'alta mèdica. L'altre dia estava bé però vaig decidir no donar-li l'alta mèdica perquè preveia un partit dur."

Coutinho

"Coutinho és un jugador important i que jugarà molts partits de titular aquesta temporada. Volem donar-li el màxim suport perquè quan ell està bé és un jugador determinant."

Arturo Vidal

"Nosaltres valorem molt a Arturo Vidal. És un jugador diferent a la resta. Potser no domina el joc de posició com Busquets o Aleñá però aporta entusiasme, nivell de pressió i té una bona arribada des de darrere."

"Un Barça - Madrid a la final de la Champions? 

"Mentre que hi fóssim nosaltres, m'encantaria. No importaria el rival."

COMENTARIS