Entrenadors

Valverde: "Dembélé ha estat molt bé. Té tantes coses bones..."

Valverde: "Dembélé ha estat molt bé. Té tantes coses bones..."
Valverde: "Dembélé ha estat molt bé. Té tantes coses bones..."
Ernesto Valverde ha analitzat després del partit el Barça-Vila-real i ha reconegut que el descontrol de la segona part l’ha deixat descontent. ...

Ernesto Valverde ha analitzat després del partit el Barça-Vila-real i ha reconegut que el descontrol de la segona part l’ha deixat descontent. 

Partit

“La primera part l’hem interpretat bé. Hem dominat el partit i es percebia el perill. EL seu pal ha estat més un error nostre”. 

“Ens ha faltat moviments per dividir, però hem tingut control per les bandes”.

“Sense pilota hem hagut de patir, a l’inici de la segona part. El Vila-real s’ha fet forta amb la pilota i perdíem la pilota amb massa rapidesa”. 

Dembélé

“Ha fet un gran partit. Ha estat un dels jugadors més destacats perquè té tantes coses… regats, xut, velocitat, atreviment…”.

“Ja estava rendint des de l’inici de temporada. Ha fet esforços curts i ràpids. Avui estem molt contents amb ell”. 

Messi

“Està bé. Hi hagut algun cop de més, però esperem estar tots bé”. 

Moment de l’equip global

“El segon temps no em deixa satisfet. Necessitem la pilota per estar còmodes. Altres equips, no: l’Atlètic de Madrid en fa un art. Nosaltres, a la segona part no hem tingut el control”. 

Coutinho

“Sempre volem que els jugadors ens donin més, però Coutinho surt d’una lesió. Abans de la lesió, contra l’Inter, va fer un partidàs. En quatre dies ha jugat dos partits i hem d’estar-ne pendents; i ell també, per no recaure”.

Copa del Rei

“Tenim un problema amb la normativa [7 jugadors del primer equip]. Només tenim 15 jugadors del primer equip i haurem de fer números”. Ja ho tenia al cap abans de començar”

Possessió

“No és senzill entendre que cal anar endavant, però haver d’esperar en determinats moments”. 

Porteria a zero

“Mai saps com pot anar- La setmana passada vam concedir una ocasió i l’Atlètic ens va marcar en un còrner. Avui, ens han fet un pal a la primera ocasió. La intenció és que el partit no es trenqui”. 

COMENTARIS