Entrenadors

Valverde: “Dembélé va jugar perquè era un partit decisiu”

Valverde: “Dembélé va jugar perquè era un partit decisiu”
Valverde: “Dembélé va jugar perquè era un partit decisiu”
Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Betis en roda de premsa i ha reconegut que era conscient del risc que corria Dembélé al jugar contra el Lió...
Valverde

Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Betis en roda de premsa i ha reconegut que era conscient del risc que corria Dembélé al jugar contra el Lió.

Lesió de Dembélé

“El dia anterior havia acabat amb alguna molèstia, però tenint en compte que era un partit decisiu el vaig incloure a la llista. I com que el resultat estava ajustat vaig decidir que jugués. Era un dia per arriscar i ho vam fer, encara que haguem perdut un jugador per tres o quatre setmanes”. 

“Les sensacions que tenia abans del partit eren boníssimes. Ell pensava que podia jugar perfectament, fins i tot d'inici, i nosaltres pensàvem que podia tenir una petita lesió per com va acabar l'entrenament el dia abans. Si no fos pel marcador no l’hauria posat".

“Els metges fan la seva feina, el jugador, el seu, i jo decideixo. Jo sabia el risc que corríem perquè havia parlat amb els metges, però ho vaig assumir perquè era un partit decisiu. La decisió va ser meva”.

Betis 

"És clar que hem mirat el partit del 3-4. Nosaltres i ells. Sabem el que és el Betis, el que proposa i a què t'obliga. A l'anada vam patir molt i vam perdre. És un partit vital perquè és una sortida dificilíssima”  
“Sabem com es motiven davant nostre. L'any passat ens va costar guanyar perquè van plantejar una lluita constant”.

“No crec que hi hagi una baixada de tensió perquè sabem el tipus d'equip que és el Betis i el que ens exigirà. Tenim l'exemple de la primera volta, veníem llavors de fer un gran partit davant l'Inter i vam perdre a casa”.

Rotacions a la Lliga

"Hi ha quatre partits abans de la Champions i són decisius per a la Lliga. Una derrota nostra unida a un triomf dels perseguidors obre la Lliga. I no volem que s'obri”.

Mantenir avantatge 

“Nosaltres ens hem de preocupar del nostre partit i això és el que et dona la perspectiva idònia. Si guanyem, la diferència com a mínim, es manté. El missatge per al nostre rival és que som un equip fiable i això ho dona una victòria”

Virus FIFA

“No negarem que és un moment especial perquè després ens ho juguem tot en dos mesos. Creuarem els dits, però és el que hi ha”.

Eufòria i triplet

“Està molt bé que la gent s'il·lusioni, i si ho fa és perquè estem jugant-nos moltes coses. Però encara no hem aconseguit res. Esperem que la gent ens ajudi”.

COMENTARIS