Notícies

Valverde: "El futbol s'està convertint en un 'showbusiness'"

Valverde: "El futbol s'està convertint en un 'showbusiness'"
Valverde: "El futbol s'està convertint en un 'showbusiness'"
El dia després de la gala dels premis The Best, Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa per la prèvia contra el Leganés. La majoria de preguntes...
Valverde RP 25/09

El dia després de la gala dels premis The Best, Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa per la prèvia contra el Leganés. La majoria de preguntes dels periodistes han estat relacionades amb el trofeu individual que entrega la FIFA i el tècnic blaugrana no s'ha mostrat molt partidari d'aquest tipus d'esdeveniments més relacionats amb el showbussines que l'esport. A banda d'això, Valverde també ha parlat sobre les possibles rotacions que hi poden haver a Butarque.

'The Best'

"Per a nosaltres el millor és Messi. No diré res sobre Modric que ha fet una gran temporada i és un bon jugador."

"Abans no hi havia tants premis ni tanta premsa, ara tot s'ha magnificat. Cada gala s'ha convertit en un autohomenatge i hi ha massa soroll mediàtic buscant polèmiques... Això és un esport però cada vegada és més 'showbusiness'."

"Quan fas una festa pots invitar a qui vulguis i tothom de la llibertat d'anar-hi o no. A mi no em correspon parlar sobre les absències de Messi i Cristiano..."

El partit contra el Leganés

"Els equips de Pellegrino sempre estan molt ordenats i et poden fer mal a la contra o en segones jugades. És un equip que juga amb molt entusiasme a casa i han fet bons partits malgrat els resultats."

La presència de Miranda al primer equip

"Miranda no ha anat amb la sub19 perquè tenim 3 partits aquesta setmana i podria participar en algun. Ja ho veurem si juga però fora de casa els partits són durs per a tots."

Sense rotacions a la davantera

"Encara no em sembla significatiu i ja hi haurà partits. Messi no va anar amb la selecció i Suárez i Dembélé van jugar pocs partits. Ho estudio en cada cas."

"És una opció que Coutinho jugui d'extrem però no donaré cap pista a ningú."

El VAR

"Estem al període inicial del VAR, amb el temps s'ajustarà més però no crec que la polèmica desaparegui del tot."

"Tots volem que la tecnologia ajudi en situacions complicades. El VAR té coses bones per evitar situacions greus però després hi ha moments que no acabo d'entendre com la vermella a Lenglet."

COMENTARIS