Entrenadors

Valverde: "El problema és com vam perdre"

Valverde: "El problema és com vam perdre"
Valverde: "El problema és com vam perdre"
Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Getafe d’aquest diumenge, amb el rerefons de la desfeta d’Anfield de fa uns dies. Getafe...
Valverde

Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Getafe d’aquest diumenge, amb el rerefons de la desfeta d’Anfield de fa uns dies. 

Getafe 

"El Getafe juga com el València, i s'ho està jugant tot, a més, amb el València. Pot ser una prova per veure com ens va en aquest partit [la final de Copa]. 

“Cal fer un pas endavant. Venim d'una setmana duríssima , i el més important és que donem un pas endavant. Sé que ha estat un pal dur per a l'afició, per als jugadors, per a tots nosaltres. El millor és enfrontar-te a un rival per mostrar el teu caràcter i reivindicar-te”.

Eliminació a la Champions

 “No he vist el partit, però ho tinc clar. Sempre ho analitzes, repasses l'inici... Vam estar com per poder marcar. Sabíem que ells anaven a sortir a marcar, i ho van fer però ens van recuperar. Però els gols tan seguits ens van noquejar. I després el quart ... Te’n fan quatre 4 i les anàlisis es queden en un segon pla, cauen cap al costat dolent ".

 “Estem tocats, no ho negaré. Tenim aquesta responsabilitat amb nosaltres i amb la nostra afició. Podem perdre una eliminatòria, el problema és com l'hem perduda. No vam estar bé en la segona part”. 

“Ha estat dolorós. No queda una altra opció que mirar cap endavant. Cal donar un pas endavant. Sembla que les cames pesen més. Però no hi ha altra manera sortida que superar el que se'ns posi per davant”.

Coutinho 

“No ens precipitem, no ha acabat la temporada. Ens cal un partit que és un títol. Anàvem a pel triplet, hem arribat a maig amb opcions. Hem caigut de manera aparatosa. Esperem que Coutinho ens ajudi a guanyar”.

Luis Suárez 

“No sóc metge. Està jugant minvat des de fa temps, però té el caràcter d'anar cap endavant. Si s'ha d'operar, s'ha d'operar”.

Rakitic a la Fira de Sevilla

“He parlat amb ell, ell ha volgut parlar amb mi. L'únic que puc dir és que és un professional increïble. Ell va explicar que va anar a veure la seva dona i filles. Va sortir al carrer i algú es va fer una fotografia amb ell. Cal sortir al carrer i assumir la situació. No es pot dubtar de la professionalitat d'ell”.

Camp Nou 

“L'afició es pot manifestar com cregui convenient. Però crec que cada vegada que hi ha una patacada així hi ha una oportunitat per a tothom. Tots estem afectats pel pal gros, però és l'últim dia al nostre estadi i considero que és una oportunitat per intentar ajudar l'equip i per aixecar-lo. I no fer el que esperen els nostres enemics: que ens peguem més entre nosaltres”.

COMENTARIS