Entrenadors

Valverde: "Estem encaixant gols absurds"

Valverde: "Estem encaixant gols absurds"
Valverde: "Estem encaixant gols absurds"
Ernesto Valverde ha analitzat l’empat del barça contra l’Athletic i ha justificat la suplència de Messi contra el conjunt de Berizzo. Partit...

Ernesto Valverde ha analitzat l’empat del barça contra l’Athletic i ha justificat la suplència de Messi contra el conjunt de Berizzo. 

Partit

“Sabíem que ens farien una pressió molt alta, conscients que no aguantarien els 90 minuts. Sabíem que aleshores tindríem possibilitats". 

“Hem de millorar el bagatge defensiu del primer temps i l’encert que ens ha faltat a la segona part". 

“Si haguéssim empatat abans, haguéssim tingut més marge per guanyar”. 

Mals resultats

“El problema d’aquestes dinàmiques és el soroll que genera i no et permet veure la realitat”. 

“Estem concedint gols absurds”. 

Suplència de Messi

“És la meva responsabilitat absoluta. És una visió dels partits que hem jugat. En 10 dies hem jugat 4 partits i faig una lectura del partit en funció del que pot passar”. 

“Tenim un partit molt complicat i una plantilla àmplia. Sabia que era una decisió arriscada, perquè tot va en funció del resultat”.

Tottenham

“És un partit complicat , com el d’avui, i el proper de Lliga. Com qualsevol. Si guanyem, molt bé; i si perdem, molt malament”. 

“Clar que sabem que és important. Si guanyem farem un pas molt endavant. El Tottenham està molt pressionat per la derrota de la primera jornada”. 

Moral

“No em preocupa l’estat anímic. M’hagués preocupat si després del 0 a 1 ens haguéssim enfonsat. El meu equip té un gran sentit de la responsabilitat”. 

Piqué

“Avui l’he vist molt compromès i l’he vist bé. El gol no l’he vist a la televisió, però sembla que tots ens aturem en la jugada. I aquest deu ser el nostre error. A Piqué l’he vist amb ganes de refer-se”. 

Gol

“Hem estat potser una mica ingenus en la jugada del gol”.

COMENTARIS