Notícies

Valverde: "Griezmann és un gran"

Valverde: "Griezmann és un gran"
Valverde: "Griezmann és un gran"
Ernesto Valverde ha comparegut aquest dimecres en roda de premsa abans del partit contra el Vila-real. El repte de l'equip és poder aconseguir finalitzar...
Valverde,

Ernesto Valverde ha comparegut aquest dimecres en roda de premsa abans del partit contra el Vila-real. El repte de l'equip és poder aconseguir finalitzar la Lliga sense perdre ni un partit i per aconseguir-ho el primer repte serà el partit d'aquest dimecres al Camp Nou. En la compareixença, el tècnic ha avançat possibles rotacions i ha elogiat la figura de Griezmann.

La motivació de la plantilla

"L'objectiu és  mantenir la competitivitat perquè sigui un costum."

Rotacions

"Si les faig, serà per tenir gent fresca. Només han passat 2 dies del clàssic. Sé que els nostres jugadors porten molta tralla i que ve el Mundial, ho tinc en compte."

Griezmann

"És un gran jugador però cal anar amb compte quan parlem d'altres jugadors. És un gran i és bo, això ja ho sabem tots. Ja es veurà què passa en el futur."

Com cobrir la baixa d'Iniesta

"L'haurem de cobrir d'alguna manera. Hi ha jugadors a la plantilla per fer-ho, al filial, al mercat. Iniesta és insubstituïble. Cal buscar equilibris diferents a l'equip. Ningú podia fer el que feia Neymar ni ningú el que fa Iniesta. Serà una cosa diferent."

Robert

"Va ser la primera persona que es va posar en contacte amb mi i el considero una persona important."

Les pressions de Messi a l'àrbitre

"No dubto de la honestedat de l'àrbitre en xiular alguna cosa i no he de dubtar quan protesta un jugador del Barça o un del Madrid."

Cedir Dembélé?

"És un nouvingut, ha estat molt temps lesionat i jugar al nostre equip de titular no és fàcil. Té un talent increïble. Té un nivell tècnic altíssim. Però després hi ha qüestions defensives que ha de treballar més, la pressió després de pèrdua. És el que li demanem però entenem que és jove i que la seva temporada ha estat difícil. La idea és que l'any que ve segueixi creixent." 

COMENTARIS