Entrenadors

Valverde: "Guanyar i jugar bé no és tan senzill"

Valverde: "Guanyar i jugar bé no és tan senzill"
Valverde: "Guanyar i jugar bé no és tan senzill"
Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Girona en roda de premsa. Aquestes són les seves aportacions més interessants. Partit contra el Girona...
Ernesto Valverde 14/9

Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Girona en roda de premsa. Aquestes són les seves aportacions més interessants. 

Partit contra el Girona

 “El Girona ja va fer l'any passat una bona campanya, amb una mentalitat molt de jugar cap amunt. Tinc la sensació que estan igual. Han començat amb bons resultats. Els veig en la línia d'afrontar els partits per guanyar, jugar sense complexos , sabent que no tenen res a perdre demà. Eusebio sempre planta cara als partits, no espera. Serà un partit intens”.

Rotacions 

“És veritat que vénen partits molt seguits. En tenim tres en sis dies. El de demà ens arriba amb cert marge, però després ja en ve un fora de casa i un altre contra l'Athletic, que és una prèvia de Champions. Demà hem d'estar molt fins. Ja veurem si hi ha canvis”.

Joc del Barça 

"No dic res als que el critiquen. Tot em sembla bé. Intentem guanyar i jugar bé. Això no és tan senzill com la gent pensa. Sé l'exigència que hi ha aquí, en els equips grans. Jugues 87 minuts bé, en els altres tres et fan una ocasió i et diuen que el rival va fer alguna cosa. Però bé, això és així i jo ho accepto amb esportivitat”. 

Coutinho 

"És una posició [interior esquerre] que coneix i en què es desenvolupa bé. Sabem que la seva forma de jugar és molt vertical, de jugar-se-la, de buscar uns contra un, però ens aporta molt desequilibri. Pot jugar en diverses posicions, però on està còmode és aquí o a la banda esquerra. Sabem que pot rendir aquí”. 

Dembélé 

"Esperàvem molt d'ell i sabem el talent que té. És una qüestió de reflectir tot aquest potencial al camp. La veritat és que no m'ha sorprès perquè sempre esperes molt de cada jugador”.

Arthur 

"Hem d'esperar a l'entrenament per veure com està. Ahir va tenir un problema que pensem que estaria solucionat. Va tenir una gastroenteritis forta i a veure com està. Però bé, que aquesta setmana tindrem tres partits i haurà de jugar".

Gols encaixats

"Sí, és una cosa a corregir, però depèn. El gol que vam encaixar contra la Reial no em sembla preocupant perquè va ser un rebot. El del dia de l'Osca, sí. Va ser als dos minuts després d'una possessió llarga".

Reial Madrid

"No ho he analitzat en profunditat. Fins que no arribin les setmanes prèvies, res. És cert que és un rival i que el mires amb més ulls, però res que pugui dir en una roda de premsa prèvia a un partit”.

Renovació de contracte 

"Tinc contracte i tinc possibilitat d'ampliar-lo un any més. Ja sabem com van les temporades, com va l'equip. Tot em sembla bé, però encara estem al setembre".

COMENTARIS