Entrenadors

Valverde: "Haurem de valorar si fitxem perquè ens jugarem la temporada"

Valverde: "Haurem de valorar si fitxem perquè ens jugarem la temporada"
Valverde: "Haurem de valorar si fitxem perquè ens jugarem la temporada"
Erneto Valverde ha analitzat davant la premsa el aprtit contra el Vila-real que es disputa aquest diumenge corresponent a la jornada 14 de Lliga. Vila...

Erneto Valverde ha analitzat davant la premsa el aprtit contra el Vila-real que es disputa aquest diumenge corresponent a la jornada 14 de Lliga. 

Vila-real

"Espero un Vila-real que ens aprima a dalt en determinats moments. Es relacionen bé amb el ball. Són un equip que pot rendir-se en diferents esquemes. Anteriorment ens van generar molts problemes per dins i dificultaven la circulació. A continuació, hi ha jugadors molt ràpids: Gerard, Samuel, Nkambi ... Han guanyat el seu primer partit per fin".

Umtiti

"És un jugador molt important per a tots. Lamentablement tenim problemes. Seguim amb l'esperança de que es posi bé i ens pugui ajudar aquest any. Ara sortirà a recuperar-se. És la seva lesió i ha de tenir confiança El que vull és que estigui bé. No és un tema senzill, però al final és la paraula del jugador". 

Fitxatges 

"Des d’ara fins al mercat d'hivern hem d'arribar amb els jugadors que som. Hem de valorar la situació".

"El mercat comença en poc temps i hem de valorar els possibles fitxatges en aquest termini. Queden cinc mesos per decidir la temporada”.

Baixes

"Vermaelen va fer una part de l’entrenament amb l'equip i veurem si pot continuar treballant. A veure com acaba l’entrenament. Ahir no va entrenar Arturo Vidal i pensem que avui pot entrenar tant ell com Arthur".

La Libertadores, a Madrid

"No deixa de cridar l'atenció. És com si la final de la Champions es jugués a Rio o a Buenos Aires. 

Crítiques 

“Sempre n’hi haurà. Sobre això no hi ha res nou sota el sol. Em preocupa guanyar contra el Vila-real i que no es lesionin els jugadors". 

Gols en contra

“Intento quedar-me amb les poques ocasions que ens va fer l'Atlètic i les moltes que vam generar a Eindhoven". 

Joves 

"El de Samper i el d’Aleñá són dos casos molt diferents: encara que tots dos arribessin de lesions importants, són diferents. Aleñá va entrant a les convocatòries i ha d’esperar al seu moment. Però la competència que hi ha a la medul·lar és gran". 

Pilota d'Or

“Em sorprèn el mateix que a qualsevol que Messi no estigui a la Pilota d'Or. És estrany. Ha estat el millor jugador de la Champions la primera jornada, la segona i la cinquena jornada. A la tercera i la quarta estava lesionat”. 

COMENTARIS