Gossip

Valverde i Pep Segura, en el punt de mira

Valverde i Pep Segura, en el punt de mira
Valverde i Pep Segura, en el punt de mira
La derrota del Barça a la final de Copa contra el València ha fet més gran la ferida del decebedor tram final de temporada. La manera com es va caure a...
Valverde Abidal Planes Segura

La derrota del Barça a la final de Copa contra el València ha fet més gran la ferida del decebedor tram final de temporada. La manera com es va caure a Liverpool i el joc ofert a la primera part al Benito Villamarín han dolgut molt a l'afició blaugrana i en part de la Junta Directiva. Bartomeu va comparèixer després del partit i no va voler culpar ningú en calent però diversos mitjans apunten que està valorant quines decisions cal prendre.

Les dues figures que ara mateix estan en el punt de mira són Ernesto Valverde i Pep Segura. La confiança amb l'entrenador ha baixat després de les decepcions de la Champions i la Copa en els moments importants de la temporada. El club valora la Lliga i la trajectòria fins a arribar al mes de maig però les ensopegades han estat doloroses, tenint en compte que l'equip ja ha caigut d'una manera similar en els últims anys en els partits grans europeus. La Junta dubta si Valverde serà capaç de revertir la situació i preocupa l'estat anímic que va demostrar la plantilla en la final de Copa.

El mànager general esportiu, Pep Segura, també està a la corda fluixa malgrat que és una de les persones que compta amb més confiança per part de Bartomeu. En aquest cas són els futbolistes els qui no veuen positiva l'aportació de Segura i consideren que el seu projecte esportiu no encaixa amb la manera de jugar del Barça que ha portat el club als grans triomfs europeus.

Després d'haver decidit sobre aquestes dues figures claus en l'estructura esportiva del club, Bartomeu haurà de veure com s'afronta la remodelació de la plantilla després de sumar 4 temporades sense arribar ni guanyar una final de la Champions i amb ensopegades molt contundents en els partits europeus.

COMENTARIS