Mercat

Valverde insisteix en Willian

Valverde insisteix en Willian
Valverde insisteix en Willian
L’interès del Barça per Willian no té origen en la secretaria tècnica. El gran valedor del futbolista brasiler és el tècnic del Barça, Ernesto Valverde...

L’interès del Barça per Willian no té origen en la secretaria tècnica. El gran valedor del futbolista brasiler és el tècnic del Barça, Ernesto Valverde, segons assegura aquest dissabte el diari Sport. 

L’entrenador blaugrana va admetre el potencial del futbolista del Chelsea en l’eliminatòria de Champions de l’any passat que va enfrontar tots dos equips. 

Willian va ser el golejador de l’equip anglès a Londres, on el Barça va empatar 1-1, amb un gran xut des de fora de l’àrea. 

El futbolista brasiler destaca per la seva velocitat i capacitat de desequilibri, una faceta on el Barça no va sobrat des de la sortida de Neymar. Valverde, segons la mateixa font, reclama recuperar aquesta virtut amb Willian. El tècnic, a més, també valora la capacitat de sacrifici del futbolista. 

El seu traspàs, tot i l’entesa del jugador amb el Barça, no s’anuncia senzill. El Manchester United ja ha fet arribar una oferta de 60 milions d’euros. 

COMENTARIS