Entrenadors

Valverde: "Jugar una final a partit únic la fa més oberta"

Valverde: "Jugar una final a partit únic la fa més oberta"
Valverde: "Jugar una final a partit únic la fa més oberta"
Ernesto Valverde ha analitzat la final de la Supercopa d’Espanya en roda de premsa. Aquestes són les seves frases més destacades. Supercopa ...

Ernesto Valverde ha analitzat la final de la Supercopa d’Espanya en roda de premsa. Aquestes són les seves frases més destacades. 

Supercopa 

“Jugar la final a un partit la fa més oberta. En un segon partit es pot corregir. Això és a 90 minuts, o més, en els que te la jugues. Aquí s'igualen les forces i crec que tenim les mateixes possibilitats . Tenen l'avantatge que porten dues o tres setmanes competint i això fa que ja tinguin una miqueta de toc i ritme de competició”. 

“Nosaltres venim d'una gira amb jugadors que s'han incorporat més tard, amb cares noves ... hem de emmotllar-ho una mica. Tenim il·lusió per poder guanyar el nostre primer títol”.

“L'any passat vam perdre la Supercopa i vam començar molt bé la Lliga. No vull pensar que tinguin relació perquè nosaltres volem guanyar sempre. A veure si podem començar guanyant i amb un començament de Lliga com el de l'any passat”.

Pretemporada amb absències 

“Soc optimista i els he vist entrenar a bon nivell. Els jugadors sabien quan van tornar que teníem un partit el dia 12 i han vingut preparats i mentalitzats. Es nota en el ritme dels entrenaments i els veig bé”.

Més migcampistes

“Vaig dir que calia una migcampista quan va marxar Paulinho. Ara mateix estem bé amb el que tenim, però estem oberts fins al final del mercat”. 

Mercat

“Pots perdre algun jugador sense voler-ho, com l'any passat, o incorporar a algú. Jo em preocupo del que tinc i tinc molt bons jugadors aquí. No demano jugadors al club”.

Oportunitats per a Miranda i Cucurella

“Això ho dirà el temps, les oportunitats que puguin guanyar-se Miranda o Cucurella. Vaig emportar-me els dos a la gira. Ara Miranda està amb nosaltres... ja veurem més endavant. El seu rendiment ha de dictar si poden ser-hi”.

Dembélé 

“No sé si hi ha opcions que surti. Jo, ara mateix, compto amb ell. Demà tenim un partit i no penso que hagi de perdre cap jugador”. 

Riqui Puig 

“La meva idea sobre ell no ha canviat en absolut pel soroll mediàtic. Té grans qualitats, sap perfectament com juguem i té ritme. Tot requereix un temps. Ja sé com són aquestes coses: fins que un dia surti i perdem el partit,  i tot el que està amunt, se’n vagi a baix”. 

“Sabem que ens pot aportar coses. Està entrenant amb nosaltres i ha d’enfortir-se. Tenim moltes esperances posades en ell. Cal esperar el moment oportú i si es dona, veure com es desenvolupa. I clar, veure com juga en competició, que no és un amistós, i com es desenvolupa en la competència interna de l'equip”.

Arturo Vidal 

“Està bé. Sabia que havia estat mesos inactiu per lesió, però també sé que havia estat entrenant dur. Li falta integrar-se al joc de l'equip i això ho donen els entrenaments i la competició. Confiem que la seva integració vagi com va fins ara, sense problemes”.

“No és el mateix entrenar que jugar. Tenint en compte l'experiència que té, crec que pot jugar. Ara, no sé si per 90 minuts”.

Extracomunitaris

“En el fet que això no és una competició professional... què vols que et digui? Jo crec que els de Sevilla i nosaltres som professionals. Amb tot l'embolic que hem tingut aquesta setmana amb els extracomunitaris, ja podien haver avisat abans”.

André Gomes

“Penso que la cessió li pot venir bé. Crec que ell també ho pensa així. Esperem que triomfi i pugui donar tot el que té, que és molt, i que li vagi molt bé. La idea dels cedits és que juguin molt, que siguin importants i que puguin tornar, que pugui retrobar-se amb el seu joc”.

Cillessen

“He parlat amb ell, però no són qüestions que es puguin comentar aquí, en roda de premsa. El valorem molt i volem que es quedi. Cadascú pot tenir la seva pròpia opinió. Nosaltres necessitem tenir a dos porters de nivell i així és. Ja veurem si juga demà”.

 

COMENTARIS