Champions League

Valverde: "La millor manera per no trobar a faltar tant a Messi és guanyant"

Valverde: "La millor manera per no trobar a faltar tant a Messi és guanyant"
Valverde: "La millor manera per no trobar a faltar tant a Messi és guanyant"
Com en la roda de premsa de Jordi Alba, la compareixença de Valverde ha estat marcada per l'absència de Messi i com haurà de reaccionar l'equip. El...
Valverde RP 23/10

Com en la roda de premsa de Jordi Alba, la compareixença de Valverde ha estat marcada per l'absència de Messi i com haurà de reaccionar l'equip. El tècnic del Barça no ha volgut donar cap pista al conjunt rival i no ha deixat entreveure qui podrà ocupar la seva posició contra l'Inter de Milà.

L'Inter

"Esperem un Inter que viu el millor moment de la temporada amb 7 partits seguits guanyant i que no es rendeix mai, ha aconseguit guanyar al tram final. És un equip amb un gran esperit."

"Els 2 equips hem sumat 6 punts. Per a mi és un partit decisiu perquè juguem a casa i volem guanyar el primer dels 2 partits contra l'Inter."

L'absència de Messi

"La baixa de Messi ens condiciona molt però, a la vegada, és un repte per a nosaltres per superar els pròxims partits. La millor manera per no trobar-lo a faltar és guanyant."

"És molt díficil que tot el pes de Messi caigui en un sol jugador, ha de caure sobre tot el bloc. Hem d'intentar això perquè la seva baixa es noti menys. Tot l'equip ha de fer un pas endavant."

"Messi marcaria el joc en qualsevol equip on jugués. És el millor i és normal dependre d'ell. No tindrem la seva genialitat però hem de ser efectius."

El substitut de Messi

"Tenim molts jugadors que poden actuar en la seva posició però no donaré cap pista a l'entrenador rival..."

"Rafinha és una possibilitat però no ho és més perquè hagi jugat a l'Inter. Hem parlat sobre l'equip i el funcionament de l'Inter però això no em farà decantar per triar-lo."

Malcom

"És veritat que Malcom ha jugat poc però ha d'estar preparat per quan hagi de jugar. Pot ser demà o un altre dia."

"La temporada és llarga i tindrà opcions de jugar, com tots."

Dembélé

"Què ha de fer Dembélé per millorar? Treballar cada dia als entrenaments i als partits."

Lopetegui

"Per descomptat que m'agradaria saludar Lopetegui diumenge, això voldria dir que està al càrrec. El món del futbol és un espectacle i tots formem part d'aquest espectacle."

Pressió a la banqueta

"Estic bé... Alguna cana més però és més per l'edat..."

COMENTARIS