Notícies

Valverde: "La segona part no ha estat com la primera"

Valverde: "La segona part no ha estat com la primera"
Valverde: "La segona part no ha estat com la primera"
Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Celta i ha reconegut que la segona part no ha tingut la mateixa brillantor de la primera. Partit&ldquo...

Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Celta i ha reconegut que la segona part no ha tingut la mateixa brillantor de la primera. 

Partit

“A la primera part hem trencat bé les seves línies defensives. Ens volien reduir espais per dins, i la sortida estava a l’esquena dels seus centrals. Així ha arribat el 2 a 0 del descans”. 

Arturo Vidal

“He volgut donar continuïtat a l’equip dels últims partits. Vidal participa bé. Tenim diferents perfils. Arthur surt d’una lesió i va entrant mica en mica”. 

“Ens aporta molta energia i moltes coses”.

Semedo

“Està tenint continuïtat. Si bé m’agrada alternar-los amb en Sergi Roberto, defensivament ens aporta molt. En el joc de posició és diferent a en Sergi, però té molta potència cap endavant”. 

“És tan ràpid que ens ajuda molt amb davanters veloços”. 

Porteria a zero

“No és el que més satisfet em deixa: han estat les ocasions i el joc a la primera partit”. 

“Deixar la porteria a zero facilita la victòria, però no és el nostre objectiu”. 

Rakitic-Vidal

“A l’hora de restablir l’equilibri defensiu en el joc, com que Messi i Suárez es queden despenjats, Vidal pot sortir a la banda i Rakitic s’ajunta amb Busquets. Així tanquem millor el centre del camp”. 

“Arturo és més desordenat que Rakitic, va més endavant”.

Desig pel 2019

“Si guanyem, l’entorn està tranquil. Si seguim guanyant, m’està bé.  M’agradaria que la gent estigués contenta”. 

Coutinho d’interior

“És una possibilitat per determinants moments. Pot ser una solució. Ja ho vam utilitzar a principis de curs. Jugarà moltíssims partits”.

 

COMENTARIS