Entrenadors

Valverde: "L'avantatge no és definitiu"

Valverde: "L'avantatge no és definitiu"
Valverde: "L'avantatge no és definitiu"
Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra l'Eibar i ha avaluat alguns noms propis. Partit“A la segona meitat hem dominat amb més...

Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra l'Eibar i ha avaluat alguns noms propis. 

Partit

“A la segona meitat hem dominat amb més facilitat, i aquí és on ha arribat el gol”

Coutinho

“Ens ha donat molt, i ens dona molt. És una setmana de tres partits, que jugués avui no era una qüestió de gestió de vestidor”

Umtiti

“Està bé, suposo. No sé quan tornarà”. 

Lliga

“Res és definitiu. L’any passat vam passar una mala ratxa. Està bé tenir avantatge ara, però res és definitiu”. 

“Cadascú pot pensar el que vulgui. Hi ha gent que pensa que tirant la Copa podrem tenir més opcions a la Champions. Però jo no penso això”. 

Messi 

“Tinc la sensació que podria arribar als 500, però 400 és una barbaritat. No te’n fas a la idea fins que els poses un darrere l’altre”. 

“Però Messi no és només un golejador: és tot el que genera al seu voltant i els gols que dona”. 

Defensa

“En algun moment ens hem hagut de centrar en defensa, per veure on teníem els problemes. La temporada passada érem molt fiables en aquest sentit. Concedíem poc”. “Aquest any hem canviat algunes coses, però l’important és concedir poc. Cal estar junts”.  

Cucurella

“L’he vist bé en la dinàmica de l’Eibar. Al Marc li va de meravella. Tota la intenció ofensiva de l’Eibar serà un pas més en la seva formació. Esperem que ho aprofiti. Tant de bo que pugui jugar al Barça. És un futbolista honest i que té qualitat”. 

Llevant

“Haig de pensar si farem rotacions. Els partits venen molt seguits. Intentaré fer les millors alineacions per guanyar i eliminar”.

Renovació

“No és que tingui dubtes. Tinc un contracte que hem de respectar”. 

COMENTARIS