Champions League

Valverde: "Les lesions? La majoria són dels internacionals, és el preu que hem de pagar"

"Sabem la diferència entre ser primers o segons de grup. Anirem a guanyar, no volem experiments"

Valverde: "Les lesions? La majoria són dels internacionals, és el preu que hem de pagar"
Valverde: "Les lesions? La majoria són dels internacionals, és el preu que hem de pagar"

"Sabem la diferència entre ser primers o segons de grup. Anirem a guanyar, no volem experiments"

Valverde

Ernesto Valverde ha parlat sobre la plaga de lesions que ha patit el Barça en els últimes dies i ha manifestat que creu que els partits internacionals són la causa principal d'aquest problema. La majoria de problemes musculars afecten a futbolistes que han viatjat amb la selecció i que han tingut una càrrega molt gran d'entrenaments, viatges i partits. El tècnic també ha recalcat que l'objectiu és anar a guanyar al camp del PSV i no preveu "fer experiments" amb els jugadors joves que han viatjat. Finalment, tampoc ha descartat fitxatges en el mercat d'hivern després de la baixa de Rafinha.

Relaxació contra el PSV?

"Sabem la diferència entre ser primers o segons de grup. La manera d'assegurar-ho és guanyant demà i aquest és l'objectiu. El PSV se la juga, però nosaltres volem ser primers de grup."

Les baixes

"Durant la temporada hem tingut diverses baixes. També vam jugar alguns partits sense Messi i ho afrontarem amb la mateixa actitud. No pensem en els que no hi són, sinó en els que hi seran."

"Sí que hi ha una explicació sobre les lesions. La majoria de lesions afecten als jugadors que van amb la selecció. Arthur, Rakitic, Vermaelen, Cillessen, Sergi Roberto,... És un preu que hem de pagar."

Rafinha

"Ha estat una sorpresa absoluta perquè va acabar el partit fins al final..."

"Fitxar? Ho haurem d'analitzar durant el pròxim mes i valorar-ho. És una baixa sensible perquè estava jugant molt, ell està molt afectat."

"Comptem amb els jugadors del filial per cobrir la baixa i també tenim a Denis Suárez i Aleñá per aquesta posició."

Els jugadors del filial

"Quan hi ha baixes, intento posar els millors jugadors per guanyar. Jo miro al primer equip i al filial."

"Estem a la Champions i l'objectiu és guanyar. És veritat que han vingut jugadors joves perquè tenim baixes però no volem experiments."

Rakitic i Coutinho

"Creiem que ja poden estar preparats per ser titulars, som optimistes en aquest aspecte però esperarem a veure com va l'entrenament."

Gols encaixats

"A la Champions estem millor en aquest aspecte i hem concedit menys oportunitats."

La renovació

"Ja sabem què passa amb això en els grans clubs... La temporada és molt llarga i poden passar moltes coses."

Luis Suárez

"Quan s'atura, després millora el rendiment. Preferiria que no tingués molèsties però ho intentem tractar de la millor manera."

Dembélé

"Esperem que el gol l'ajudi, sempre dona confiança. Sempre ens ajuda quan surt i és capaç de revolucionar els partits. En el món del futbol, els jugadors que poden canviar la dinàmica estan poc valorats i jo hi crec molt."

Semedo

"Crec que és un jugador que ha evolucionat molt d'ençà que va arribar. És molt ràpid, corregeix bé en defensa i encara esperem que millori una mica més en el joc estàtic, que és el més complicat."

COMENTARIS