Entrenadors

Valverde, l'imbatible

Valverde, l'imbatible
Valverde, l'imbatible
 Valverde és un dels grans protagonistes del Barça campió de Lliga. És la segona edició consecutiva de l’entrenador, que va arribar al club l...
Valverde

| FCB

 Valverde és un dels grans protagonistes del Barça campió de Lliga. És la segona edició consecutiva de l’entrenador, que va arribar al club l’estiu del 2017. 

Només dos entrenadors tenen més Lligues que l’actual tècnic blaugrana: Cruyff (4) i Guardiola (3). Al campionat espanyol, a més, Valverde registra unes estadístiques pràcticament impol·lutes.

Quan acabi el campionat, el tècnic haurà estat líder en 34 de les 38 jornades disputades. La temporada passada només va perdre dues jornades el liderat, pel que en els 76 partits de Lliga disputats, en 70, era el millor classificat (92%). 

El registre és brutal, comparat amb la resta de grans entrenadors dels últims anys. Luis Enrique va ser líder en el 45% de les jornades i Guardiola, en el 57%. Tito Vilanova, per la seva banda, va ser líder sempre en el curs que va ser al capdavant del primer equip, i Martino, un any després, en el 60% de les jornades. 

Altres entrenadors icònics dels últims 25 anys com Rijkaard (55%), Van Gaal (45%) i Cruyff (23%) no van tenir el registres de Valverde

COMENTARIS