Notícies

Valverde: "Messi, 5è a la Pilota d'Or? Per nosaltres és un absurd"

Valverde: "Messi, 5è a la Pilota d'Or? Per nosaltres és un absurd"
Valverde: "Messi, 5è a la Pilota d'Or? Per nosaltres és un absurd"
Ernesto Valverde ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit contra la Cultural amb diversos temes d'actualitats sobre la taula. L'entrenador...
Valverde RP 4/12

Ernesto Valverde ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit contra la Cultural amb diversos temes d'actualitats sobre la taula. L'entrenador blaugrana ha dedicat unes emotives paraules a la figura de Josep Lluís Núñez i ha parlat sobre altres fets com la Pilota d'Or, l'evolució de Luis Suárez o les oportunitats que tindran els menys habituals en el partit de Copa d'aquest dimecres al Camp Nou (20.45h)

El partit contra la Cultural

"Allà ja va ser un partit dur, aquest dimecres també m'espero un partit amb molta intensitat i haurem d'estar preparats. Tenen bons jugadors i arguments per poder-nos fer mal. No ens podem equivocar en aquest partit."

Oportunitat per als menys habituals

"És una oportunitat per a tots. Per a Denis, per a Messi, per a l'entrenador. Aquí al Barça no hi ha treves, és un examen constant."

"Hi haurà canvis i podran tenir oportunitats jugadors que no han disposat de minuts. L'objectiu és guanyar per això."

El retorn de Vermaelen, Cillessen i Samper?

"Pensem que podem comptar amb Vermaelen però tenim dubtes amb Samper i Cillessen. Tal com tenim l'equip i la normativa, hem de tenir moltes coses en compte a l'hora de fer la convocatòria. Hi ha jugadors que poden recuperar-se per demà però també hem de tenir en compte la normativa. Després de l'entrenament, ens ho pensarem bé."

Messi, 5è a la Pilota d'Or?

"Per nosaltres és un absurd però no entraré a valorar les incongruències d'aquest premi. Per a nosaltres el millor és Messi."

El nivell de l'equip

"Tenim molt marge de millora, és evident. Però sabem que hi ha partits on l'equip ha estat excel·lent com el del Tottenham, el Madrid o l'Inter. Hem de seguir aquesta línia però també és veritat que està sent una lliga molt competida."

L'evolució de Luis Suárez

“Creiem que Suárez podrà estar disponible per al partit contra l’Espanyol de dissabte."

El retorn de Sergi Roberto?

"No ho sabem, creiem que tardarà una mica més."

L'adaptació de Lenglet

"Lenglet és un jugador fiable en tots els sentits i molt professional. Normalment, els nous fitxatges necessiten un temps d'adaptació però ell va entrar molt ràpid en la dinàmica. S'està convertint en fonamental."

COMENTARIS