Copa

Valverde: "Messi? No sóc partidari de prendre riscos si hi ha risc de lesió"

"Veurem com està. El partit de demà és d'aquells que no pots jugar amb el fre de mà"

Valverde: "Messi? No sóc partidari de prendre riscos si hi ha risc de lesió"
Valverde: "Messi? No sóc partidari de prendre riscos si hi ha risc de lesió"

"Veurem com està. El partit de demà és d'aquells que no pots jugar amb el fre de mà"

Valverde

L'estat físic de Leo Messi ha centrat la majoria de preguntes de la roda de premsa d'Ernesto Valverde, on el tècnic no s'ha mostrat molt partidari de prendre riscos amb els jugadors lesionats. L'entrenador del Barça ha dit que la sessió d'aquest dimarts a la clau serà determinant per prendre una decisió però ha deixat clar que "encara queda molt calendari per endavant, si fos l'últim partit de Lliga..." En la compareixença també ha parlat sobre el bon moment del Madrid, el possible retorn de Dembélé i l'estat anímic de Cillessen després de la lesió.

Messi

"Encara no he vist a Messi. No sé com està. Queda un entrenament i veurem si pot estar en condicions."

"El més important és que el jugador digui que està preparat. Si el jugador no s'hi veu, s'ha de descartar. Si està bé, parles amb els metges i valores els riscos. Al final la decisió l'he d'assumir jo tenint en compte els pros i els contres."

"No sóc molt partidari de prendre riscos quan resten molts partits per endavant. Si fos l'últim partit de Lliga... Si els jugadors tenen risc de lesió, juguen amb el fre de mà. I el partit de demà és d'aquells que no pots jugar amb el fre de mà."

"No canviarem molt el plantejament en funció de la seva presència o no. Més o menys sempre juguem igual. Amb l'objectiu de dominar el partit i marcar gols."

El Madrid

"Clar que és un partit especial. Jugar contra el Madrid és un al·licient més gran per arribar a la final. Seran 2 clàssics."

"Nosaltres preparem el Madrid pensant que ens enfrontarem al millor Madrid. Crec que nosaltres també estem en un bon moment. Això farà que l'eliminatòria encara tingui més al·licients."

"No crec que hi hagi un favorit. Ells també tenen els millors jugadors del món i la presència o no de Messi, no canvia el favoritisme. Si no està en condicions, no jugarà. Tots sabem de la seva transcendència."

El calendari

"El calendari ja ve d'un mes de gener carregat i ara encara més. Arribem a una fase decisiva de la temporada. Ja veurem quants canvis farem."

"No veig res estrany en el calendari, és complicat per a tots. Un dia pot beneficiar el Barça i l'altre, el Madrid. Contra el Sevilla nosaltres vam descansar menys…"

Dembélé

"Dembélé no va participar ahir amb el grup i avui ho farà amb nosaltres. En funció de les sensacions, ho decidirem. Estem complint els terminis."

Cillessen

"Cillessen tenia molta il·lusió en aquesta semifinal i va ser un cop dur per ell. És una pena que no pugui jugar."

Luis Suárez

"Luis Suárez és una assegurança. Amb Messi connecta molt bé i això ho aprofitem. Si no juga, tindrem altres mecanismes."

COMENTARIS