Champions League

Valverde: "Messi pot estar disponible, però no arriscarem"

"Esperem un rival semblant al del Camp Nou, potser una mica més agressiu perquè juguen al seu camp"

Valverde: "Messi pot estar disponible, però no arriscarem"
Valverde: "Messi pot estar disponible, però no arriscarem"

"Esperem un rival semblant al del Camp Nou, potser una mica més agressiu perquè juguen al seu camp"

Valverde RP 5/11

Ernesto Valverde ha reconegut que Leo Messi pot estar disponible per al partit d'aquest dimarts contra l'Inter de la Champions. Tot i això,  la decisió dependrà de les sensacions de l'últim entrenament d'aquest dilluns a la gespa de San Siro i el tècnic ha deixat clar que no prendran cap risc. Respecta al partit contra l'Inter, Valverde s'espera un enfrontament molt intens on "la clau serà l'equip que imposi el seu joc per davant de l'altre."

Messi?

"Hem d'esperar a l'entrenament. Podria estar disponible però esperarem a l'entrenament d'avui i veurem quines sensacions té. Ha de tenir un punt de seguretat per poder jugar."

"No correrem cap risc amb Messi. Hi ha 4 opcions: que jugui de titular, que sigui suplent i jugui, que sigui suplent i no jugui o que quedi descartat. Després de l'entrenament ho valorarem."

"Clar que és necessari tenir Messi el més aviat possible. Ens ha anat molt bé amb ell sempre, és evident."

Classificar-se per als vuitens?

"No em vull aventurar gaire en aquest tema. Volem guanyar i classificar-nos però encara no ho hem fet i hem de ser prudents."

L'equip a la Lliga i a la Champions

"Hem patit a la Lliga i també a la Champions. Serà un partit semblant als de l'Inter aquesta temporada, on surten a mossegar des del xiulet inicial."

L'Inter

"Esperem un rival semblant al del Camp Nou, potser una mica més agressiu perquè juguen al seu camp. És un equip intens i que vol dominar el partit. Estan en un gran estat de forma i els veiem bé. Serà un partit difícil."

"M'agrada la proposta de l'Inter. És un equip valent que té un pla i el segueix a mort. Sempre busca el camp contrari, arrisca i també defensa bé. M'agraden aquests equips. Té un esperit guanyador."

Coutinho

"Coutinho és un jugador que ens interessa que entri molt al joc perquè genera molt. Estem contents amb ell i ens pot aportar més, clar que tothom pot millorar."

"La clau serà qui domini el joc, nosaltres intentarem imposar el nostre joc i ells també."

Diferències entre Arturo Vidal i Arthur

"Artruo Vidal ens dona un punt més d'energia i arribada a l'àrea. Arthur ens aporta més pausa i control amb la possessió. En funció d'això, ho anem combinant."

La renovació de Jordi Alba

"Jo el que vull és que Jordi Alba estigui content, així rendeix més. La renovació? És una cosa seva i del club."

COMENTARIS