Gossip

Valverde no confia en Boateng

El caràcter extravagant no encaixa amb el que voldria el tècnic blaugrana

Valverde no confia en Boateng
Valverde no confia en Boateng

El caràcter extravagant no encaixa amb el que voldria el tècnic blaugrana

Boateng Barça

| FCB

El Barça va sorprendre a tothom amb el fitxatge de Kevin-Prince Boateng al mercat d'hivern. El davanter de 32 anys estava jugant al Sassuolo i ja estava de tornada de la seva carrera fins que va aparèixer el club blaugrana buscant un relleu temporal per a Munir.

El ghanès ja va debutar el dia següent d'arribar en l'enfrontament contra el Sevilla a la Copa però després no ha participat en cap dels 5 enfrontaments següents. A banda dels problemes físics que arrossega, Valverde no està content amb aquesta incorporació i el seu rol podria ser molt testimonial.

Ramon Salmurri explica a Catalunya Ràdio que el cos tècnic està decebut amb Boateng perquè considera que la seva personalitat no s'ajusta a les característiques professionals que hauria de tenir un futbolista del Barça. El seu caràcter extravagant i una mica incendiari, no agrada a Valverde i això dificulta la seva participació. El desig del tècnic era tenir un futbolista treballador que complís el rol de suplent de Luis Suárez, un fet que sembla que no encaixa amb la manera de ser de Boateng.

COMENTARIS