Notícies

Valverde: "No correré cap risc amb Dembélé"

"La derrota de la Roma la veiem més com un estímul que una altra cosa"

Valverde: "No correré cap risc amb Dembélé"
Valverde: "No correré cap risc amb Dembélé"

"La derrota de la Roma la veiem més com un estímul que una altra cosa"

Valverde RP

Ernesto Valverde ha dit que veu l'equip en un bon moment i s'ha mostrat confiat per afrontar l'eliminatòria contra el Manchester. El tècnic ha avançat que no vol córrer cap risc  amb Dembélé i també ha dit que caldrà controlar el partit per evitar que el Manchester United.

L'estat de l'equip

"Estem confiats. Aquesta temporada hem estat forts en els grans escenaris de la temporada. No és una garantia però esprem que es pugui repetir."

"Arribem bé. Tenim ganes de jugar aquest partit per tot el que està en joc i per l'ambient que viurem."

Els perills del Manchester United

"El Manchester United és fort a la pilota aturada i als contracops i, a més, també arriba amb molta confiança per la bona dinàmica dels últims temps."

"Tenen arguments per fer-nos mal i hem d'intentar evitar que el partit es descontroli perquè podem patir si és un partit d'anada o tornada."

"Crec que els dos equips serem fidels al nostre estil."

"Vénen d'eliminar el PSG amb una fita increïble. "

Sortir a marcar

"Sabem el valor de marcar fora de casa i la nostra intenció serà sortir a atacar demà. Però també cal vigilar amb defensar bé."

"Aquestes eliminatòries no s'acostumen a resoldre a l'anada... Haurem de fer 2 grans partits per passar."

Dembélé

"No sé si podrà jugar Dembélé, avui veurem com està… Però no el forçarem com el dia de l’Olympique, no prendré cap risc perquè és el partit d’anada."

La història del Manchester United

"Els grans clubs sempre tenen una aurèola al seu voltant però els cicles guanyadors no són infinits. En els últims anys no ha estat en finals de Champions però ara estan en un bon moment."

La derrota de Roma

"La derrota de la Roma la veiem més com un estímul que una altra cosa. En el seu moment li vaig donar molts tombs, ara ja no..."

COMENTARIS