Entrenadors

Valverde: "No em frustra no tenir un substitut per a Suárez"

Valverde: "No em frustra no tenir un substitut per a Suárez"
Valverde: "No em frustra no tenir un substitut per a Suárez"
Valverde ha comparegut en roda de premsa per analitzar l'actualitat de la setmana abans del aprtit contra el Leganés. De Jong“Sento insistir...

Valverde ha comparegut en roda de premsa per analitzar l'actualitat de la setmana abans del aprtit contra el Leganés. 

De Jong

“Sento insistir amb les mateixes respostes. És un jugador que està en un altre equip. És un gran jugador, segurament amb un gran futur. No tinc per costum parlar de l'interès en futbolistes que surten a la premsa. Sempre surten noms. El respectem molt tant a ell com a l'Ajax".

Malcom

"El que vol el jugador és jugar molts partits, fer gols ... Exactament és el que vol l'entrenador. I el mateix que volen els altres. Malcom té grans qualitats que volem que es vegin sobre el camp. Tots esperem això. I que ens ajudi quan no tenim la pilota".

El cas Chumi

"S'ha parlat molt d'això. Tinc la sensació que vam actuar correctament. Faig una lectura del reglament i em dóna la sensació que actuem bé. Ja sé que les lectures són variades, però la justícia ha de ser clara".

A la Copa contra el Sevilla

"El calendari s'endureix. El Sevilla és un rival important, sí. Sabem que aquest mes és dur. Caldrà fer canvis i valorar determinades situacions. Anem recuperant jugadors que poden entrar en rotacions. Penso en Vermaelen, per exemple”.

La lesió de Umtiti

"Està entrenant fent recuperació. El veiem bé i no tinc una data determinada. Puc dir dues o tres setmanes, però no ho sé. M'agradaria tenir-lo, sí".

La recerca d'un davanter

"No em genera frustració no tenir l'alternativa, però sé que el club l'està buscant. No és tan fàcil. No és una cosa que estiguem tot el dia pensant. Si sorgeix i encaixa, bé. Si no, seguirem amb els que estiguem".


COMENTARIS