Notícies

Valverde: "No és cap missatge per a Denis i Malcom, és un missatge per a Aleñá"

Valverde: "No és cap missatge per a Denis i Malcom, és un missatge per a Aleñá"
Valverde: "No és cap missatge per a Denis i Malcom, és un missatge per a Aleñá"
Ernesto Valverde ha volgut premiar el bon partit d'Aleñá contra la Cultural a la Copa i l'ha convocat per primera vegada per a un partit de Lliga. En...
Valverde

Ernesto Valverde ha volgut premiar el bon partit d'Aleñá contra la Cultural a la Copa i l'ha convocat per primera vegada per a un partit de Lliga. En la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo, el tècnic ha declarat que és un missatge per a Aleñá i no cap a Denis i Malcom, que han tornat a quedar fora de la llista. A banda d'aquest tema, Valverde també ha parlat sobre la recuperació d'Umtiti i Messi, el possible recanvi de Suárez i el bon rendiment d'Alcácer a la Bundesliga.

El Rayo

"El Rayo té caràcter ofensiu, pressiona a dalt i té jugadors habilidosos a davant. És un equip que juga bé i que està necessitat de punts. Ho haurem de tenir en compte i intentar imposar el nostre joc."

"Els 3 punts contra el Rayo valen el mateix que contra el Madrid. No ens podem parar a passar si el rival és més o menys perillós. El més important és el pròxim partit."

"La derrota de Leganés és una referència, aquests partits serveixen per aprendre. No volem cometre el mateix error però cal recordar que el rival també juga."

Aleñá, in; Denis i Malcom, out

“La convocatòria no és cap missatge per a Denis i Malcom, és un missatge per a Aleñá, que ho va fer molt bé i ens pot ajudar."

"Aleñá té estatus del primer equip però per la lesió vam decidir que jugués amb el B. Ell m'ha dit que tenia ganes de jugar."

Aleñá i Samper 

"Són jugadors que ho donen tot però també han de competir contra altres jugadors, hi ha molta competència interna. Nosaltres estem aquí per guanyar i l'entrenador ha d'escollir els onze millors per guanyar, no pensem en altres coses."

La recuperació de Messi

"Al ser una lesió al braç, el més normal és que Messi s'incorporés ràpid als entrenaments per mantenir la forma. Si jugarà dimarts? Esperem, només han passat 2 setmanes, és aviat."

"La situació de l'equip no em fa ser més prudent amb Messi, és la lesió. Si pogués jugar contra el Rayo, seríem millor equip."

La recuperació d'Umtiti i Vermaelen

"Volem que Umtiti i Vermaelen es recuperin el més aviat possible. Fitxar al mercat? El Barça ha d'estar atent al mercat per totes les circumstàncies però ja ho veurem."

Fitxar un recanvi de Suárez?

"El Barça, com tots els equips, ha d'estar pendent del mercat i pensar a llarg termini. És una cosa natural però Suárez aguanta molt bé el pas del temps, està en un gran estat de forma."

La lluita pel títol

"No podem descartar a ningú, recorda el cas del Leicester."

La possessió

"Nosaltres utilitzem la possessió per guanyar els partits però això no significa que et puguis trobar un rival que també vulgui guanyar amb la possessió. La realitat del futbol no és que qui tingui la possessió, domini el partit. Per dominar cal generar ocasions i evitar les del rival. Pots tenir molt la pilota i no marcar, això no serveix de res."

Arturo Vidal

"El gen competitiu d'Arturo Vidal és inigualable. Al principi de temporada li va costar entrar perquè vam tenir partits més igualats però ara estar jugant més."

Alcácer

"Marxar ha estat bo per a Alcácer, aquí hi ha molta competència i és positiu sortir per gaudir de minuts. Si tornarà? Ja es veurà en un futur."

COMENTARIS