Champions League

Valverde: "No és cap obligació guanyar la Champions, és una il·lusió"

"Hem de vigilar els 15 minuts de bogeria del Liverpool, et poden destrossar"

Valverde: "No és cap obligació guanyar la Champions, és una il·lusió"
Valverde: "No és cap obligació guanyar la Champions, és una il·lusió"

"Hem de vigilar els 15 minuts de bogeria del Liverpool, et poden destrossar"

Valverde

Ernesto Valverde no vol sentir a parlar de la Champions com "una obligació" però sí com "una il·lusió". El tècnic blaugrana ha destacat les virtuts del Liverpool i ha reconegut que hauran de vigilar amb els "15 minuts de bogeria on et poden destrossar." Finalment, també ha explicat els motius pels quals Suárez ha disputat tots els minuts en els últims 3 partits i no ha descansat.

El Liverpool

"El nostre objectiu és guanyar i intentar que no ens marquin. Però sabem que el Liverpool té aquells 15 minuts de bogeria que et pot destrossar i haurem de vigilar."

"No ha canviat gaire el Liverpool respecte la temporada passada. La final de l'any passat els hi ha donat experiència i crec que serà un rival temible en tots els aspectes."

La Champions

"No és cap obligació guanyar la Champions, és una il·lusió."

Les paraules de Klopp sobre el Camp Nou

"Sumem uns quants partits amb més de 90.000 aficionats al Camp Nou, nosaltres ho notem i el partit també... M'imagino que les paraules de Klopp eren per treure pressió."

Per què Suárez ha jugat els últims 3 partits?

"És veritat que Suárez ha jugat tots els partits. M'hauria agradat donar-li un descans contra el Llevant però vaig prioritzar que seguís per poder guanyar la Lliga. Si havia d'escollir entre guanyar la Lliga o donar descans a Suárez, vaig preferir guanyar la Lliga."

"La nostra intenció era tancar el títol de Lliga, ho hem aconseguit, i ara ja ens podem centrar en el partit contra el Liverpool."

Messi

"Messi ha descansat més que la resta perquè arribava molt carregat de partits."

"La creu de Sant Jordi a Messi? És un premi molt important des de molts punts de vista. Transcendeix l'àmbit esportiu i també premia la seva trajectòria a nivell social i tot el que representa per als catalans."

El partit més important de la seva carrera?

"Jo desdramatitzo una mica aquest tema... És un partit que molts entrenadors es canviarien per mi. És un partit que transmet il·lusió."

COMENTARIS