Entrenadors

Valverde: "No penso en nous fitxatges"

Valverde: "No penso en nous fitxatges"
Valverde: "No penso en nous fitxatges"
Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Getafe en roda de premsa. Partit contra el Getafe"La clau està en fer front al partit, en no...
Valverde RP 10/12

Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Getafe en roda de premsa. 

Partit contra el Getafe

"La clau està en fer front al partit, en no sortir-te d'ell i en tractar d'imposar el teu joc, no entrar en la dinàmica que ells volen. Em sembla un bon rival per començar perquè és un rival que t'obliga a molt".

Rotacions

"Tenim una eliminatòria que no sabem si passarem. Intentarem fer-ho i tenim en compte els jugadors del B. Hem recuperat a Sergi Roberto i Malcom i sembla que Umtiti pot estar per aquest mes, també Vermaelen. No ho sé, sobre Samper".

Umtiti

"No sé si estarà per a aquest mes. Veurem en un parell de setmanes si pot començar a entrenar. Soc optimista i el veig amb bones sensacions".

Murillo 

"L'he vist força bé. Segons avança el temps, millor. La nostra idea és que estigués disponible com més aviat. Tenim partit demà i dijous i el fet que hagi competit en la nostra lliga és una garantia. Esperem el millor d'ell" .

Fitxatges

"No em fixo massa en això. Sé que som un club que ha d'estar obert a millorar, però em fixo sobretot en què els jugadors amb què comptem".

Jugadors que van arribar el dia 2 

"Aquests jugadors es van emportar un treball addicional i l'han realitzat perquè hem vist que han arribat bé. Tenen les mateixes possibilitats de jugar que els que van venir al 31 de desembre".

COMENTARIS