Valverde: "No sé si Dembélé està per jugar 90 minuts"

Valverde: "No sé si Dembélé està per jugar 90 minuts"
Valverde: "No sé si Dembélé està per jugar 90 minuts"
Valverde analitzat en roda de premsa el partit contra el Manchester United.Partit“No sé el plantejament del United, però sabem què ha aconseguit a la...

Valverde analitzat en roda de premsa el partit contra el Manchester United.

Partit

“No sé el plantejament del United, però sabem què ha aconseguit a la Champions. Han guanyat 3 dels 4 partits fora de casa a Europa. Els dos equips serem fidels al nostre estil”.

“No tinc cap dubte. El resultat no és definitiu ni molt menys. No hem d’especular amb el marcador. Volem que no ens marquin, com voldran ells”. 

“Els últims minuts del United sempre són especials”.

Manchester

“Temo l’esperit del Manchester i la seva potència. Corren molt bé amb espais: són contundents”.  

Dembélé

“És una possibilitat que comenci. Contra l’Osca ja va jugar 60 minuts, més dels que teníem previst. La idea era que estigués disponible demà”. 

“No sé fins a quin punt podria aguantar 90 minuts. Per participar, pot segur”. 

Calendari

“Sempre són ajustats per tots. Entenc la seva queixa. És absurd que quatre equips puguin descansar 8 dies, i els altres quatre, 6”. 

Camp Nou

“Sé que l’afició vindrà i ens ajudarà. Intentarem que encara connectin més. Però demà és un dia important pel club, jugadors i aficionats. Estem a una passa de semifinals”. 

Ter Stegen

“Té molta personalitat. Em va sorprendre el seu tarannà. Desprèn seguretat a tot l’equip. No és gran, i té molt recorregut per endavant. Coneix perfectament la dinàmica de l’equip”. 

Arturo Vidal

“No és difícil mantenir-lo endollat. Té un caràcter totalment competitiu. Li és igual jugar a Old Trafford o Osca. Ho dona tot i és una garantia”.

“És veritat que a vegades no és titular, però juga molt, i bé. Jo valoro molt també qui acaba els partits, no només qui els comença”.   

COMENTARIS