Entrenadors

Valverde no valora la reacció de Vidal

Valverde no valora la reacció de Vidal
Valverde no valora la reacció de Vidal
Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el València en roda de premsa, i ha tret ferro a les mostres d'enuig de Vidal a les xarxes socials. ...
Valverde RP 25/09

Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el València en roda de premsa, i ha tret ferro a les mostres d'enuig de Vidal a les xarxes socials. 

Partit contra el València 

"Manté les seves senyes d'identitat molt clares encara que no hagi començat com l'any passat. Està a la Champions per alguna cosa, és un clàssic de la Lliga, amb un 4-4-2 molt marcat i molt difícil d'entrar per dins . Quan es despleguen tenen molt perill. Serà molt difícil”.

Victòria contra el Tottenham

"No ha canviat res, el pla que seguim és el mateix. Sabem l'ambient i el rival que ens trobarem, un dels partits de la Lliga, i ja comptàvem amb això".

Arthur

"Té carcterístiques diferents, és molt específic. Ens dona possessió i control de joc. Ja veurem si juga, no comentaré res de l'onze de demà".

Suárez

"Està previst que entreni avui, ahir no va sortir perquè era un dia de recuperació. Comptem amb ell, però ja veurem".


Sistema de joc

"El que més m'agrada és el que ens fa guanyar, aquest m'encanta. Ja sé que la gent li dona molta importància a això, però en el fons sempre juguem igual. Tenim un bon joc interior i el volem seguir tenint, però també gent que entri per fora ".

El que corre Messi

"Jo ho veig semblant en tots els partits. A la Champions el ritme és diferent, el partit de Londres va ser trepidant, però a Leo el veig mentalitzat per a tot i ho està demostrant".

Arturo Vidal

"No sé el que posaran els jugadors a les seves xarxes socials, però a mi no m'ha dit res. No sé si estarà enfadat pel partit o per un accident domèstic".

Lliga i Champions

"Som un equip que històricament per guanyar la Champions ha de guanyar la Lliga perquè aquesta ens dona la regularitat".


COMENTARIS