Entrenadors

Valverde parla del seu futur

Valverde parla del seu futur
Valverde parla del seu futur
Una de les qüestions que més interès ha generat a la roda de premsa prèvia al Barça-Getafe d’aquest diumenge és la continuïtat de Valverde a la...
valverde anfield

Una de les qüestions que més interès ha generat a la roda de premsa prèvia al Barça-Getafe d’aquest diumenge és la continuïtat de Valverde a la banqueta. El tècnic s’ha mostrat convençut i confiat en continuar un any més. 

Futur 

“Em sento amb força, estic bé. Amb ganes de donar un pas endavant. No m’aniré a amagar-me sota d'una pedra”.

Diàleg amb la Junta

“He parlat amb el president i sempre m'he sentit recolzat. Davant d'un cop així tot trontolla, ja sabem el que és aquest espectacle. Si passa una cosa així, cal trencar-ho tot i cremar-ho tot, però després cal posar-ho tot en seu lloc”.

“Josep Maria Bartomeu m'ha transmès el seu suport absolut".

Sensacions personals  

“Pesa el dolent perquè és el més recent. La derrota no ha estat 1-0, ha estat 4-0, i cou a clubs com aquest. Aquest grup té capacitat d'il·lusionar la gent”.

“Em sento com a La gran evasió. Com Steve McQuenn. Cada vegada que estic a punt d'aconseguir-ho, torno a la cel·la de càstig. M'acaben d'agafar i estic a la cel·la de càstig. Tinc ganes de jugar el partit de demà”.

Cessat 

“És una suposició. De moment no tinc res a entendre. Ja ho veurem. La nostra idea és guanyar la Copa. Però no estic pensant en això”.

 

 

COMENTARIS