Entrenadors

Valverde: "Por del Madrid? Per què? Per anar primers?"

Valverde: "Por del Madrid? Per què? Per anar primers?"
Valverde: "Por del Madrid? Per què? Per anar primers?"
Ernesto Valverde ha analitzat la seva renovació i el partit contra el Valladolid que el Barça juga aquest dissabte al Camp Nou. Temporada“Comencem...
Valverde

Ernesto Valverde ha analitzat la seva renovació i el partit contra el Valladolid que el Barça juga aquest dissabte al Camp Nou. 

Temporada

“Comencem una seqüència de partits on ens hi juguem tres competicions. La millor manera d’encarar aquest període és amb una victòria. Ens fa falta”. 

“Venim de dos empats i volem tornar a guanyar. És fonamental”

Calendari

“Encarem partits decisius. Entrem en una fase on tot es decideix i cal filar prim”.

Rakitic

“El club farà els passos convenients perquè l’equip sigui el millor o un dels millors del món. Ivan és un jugador important per a nosaltres, com tants d’altres”. 

Umtiti

“Tenim marge per decidir. Ha jugat molt poc en molt temps i encarem partits importants. Esperem que estigui bé, no sé per quan, però esperem que estigui bé”. 

Renovació de la plantilla

“No em plantejo grans qüestions en aquest sentit. No em vull desviar d’aquesta temporada”. 

Todibo

“No l’hem pogut veure en un partit de competició. M’agradaria veure’l perquè veiem que té qualitats. És fort, ràpid i potent, i colpeja bé la pilota. Està causant una bona impressió; però una cosa és entrenar, i l’altra, competir”. 

De Jong

“Es compromet amb el joc. No li crema la pilota, s’enfronta bé al rival i assumeix responsabilitats per la seva joventut”. 


Ratxa del Madrid a la Lliga
“Por? Per què? Per anar primers a la Lliga?”

 

COMENTARIS