Jugadors

Valverde relaxa el codi disciplinari del vestidor

Ja no exigeix que es presentin a l'entrenament amb una antelació determinada

Valverde relaxa el codi disciplinari del vestidor
Valverde relaxa el codi disciplinari del vestidor

Ja no exigeix que es presentin a l'entrenament amb una antelació determinada

Valverde entrenament 17/08

Aquest dimarts el periodista Javi Miguel ha explicat al programa El Club de la Mitjanit d'Esport3 i Catalunya Ràdio dues novetats que que Ernesto Valverde ha introduït aquesta temporada en la gestió del vestidor. Si la temporada passada l'entrenador (a diferència del que feia Luis Enrique) ja va avançar les convocatòries al dia anterior al partit i va eliminar l'alcohol dels àpats, enguany el tècnic ha introduït dues novetats disciplinàries més. Una ha estat molt ben acollida pel vestidor, l'altra no tant...

En primer lloc, i per la satisfacció dels futbolistes, Valverde ha decidit que a partir d'aquesta temporada no es multa els futbolistes si no arriben amb una antelació establerta a l'entrenament. Fins ara, al vestidor hi havia una llista on els futbolistes havien de signar quan arribaven i que es treia abans de l'entrenament (amb Luis Enrique, 1 hora abans que comencés l'entrenament; amb Valverde es va reduir a 40 minuts). Ara, la decisió del tècnic ha estat eliminar aquest mecanisme i només multar les jugadors si no estan en condicions de començar l'entrenament amb els companys (una cisrcumstància que encara no s'ha produït).

Però no tot va a gust dels jugadors. Ernesto Valverde ha decretat que aquesta temporada, els dies en què el Barça té partit al Camp Nou, tothom (i aquesta paraula inclou tots els futbolistes del primer equip, els membres de l'staff i els treballadors) hagin d'anar a l'Estadi. La trobada (amb l'objectiu de fer pinya) no és redueix només a veure l'enfrontament des de la grada: hi ha de ser al vestidor abans del partit, al descans i després del partit, per fer grup amb els companys.

COMENTARIS