Notícies

Valverde revela l'emotiva carta que li va escriure Núñez

Valverde revela l'emotiva carta que li va escriure Núñez
Valverde revela l'emotiva carta que li va escriure Núñez
Ernesto Valverde ha volgut tenir un record especial per a la figura de Josep Lluís Núñez després d'haver visitat l'Espai Memorial situat al Camp Nou....
Barça

Ernesto Valverde ha volgut tenir un record especial per a la figura de Josep Lluís Núñez després d'haver visitat l'Espai Memorial situat al Camp Nou. Abans de començar la roda de premsa prèvia al partit contra la Cultural, el tècnic blaugrana ha demanat parlar sobre Núñez i ha revelat el contingut d'una carta que li va enviar al final de la temporada passada.

“Abans de començar, volia tenir un record per a Núñez, amb ell vaig arribar al Barça com a jugador i vaig estar-hi 2 anys. Al final de la temporada passada em va enviar una carta felicitant-nos pels títols. També em va escriure que no s’esperava que, quan em va fitxar, estava incorporant un futur entrenador del Barça. Jo tampoc m'ho esperava... Era una carta molt emotiva, com ell. Esperem guanyar demà per dedicar-li la victòria."

L'actual entrenador blaugrana va fitxar pel Barça l'estiu del 1988 procedent de l'Espanyol. Va militar dues temporades al Camp Nou sota les ordres de Cruyff però entre les lesions i les poques oportunitats, va acabar marxant al 1990 destí de l'Athletic Club.

COMENTARIS