Entrenadors

Valverde: "Sabia que Chumi estava sancionat. Tot ha estat correcte"

Valverde: "Sabia que Chumi estava sancionat. Tot ha estat correcte"
Valverde: "Sabia que Chumi estava sancionat. Tot ha estat correcte"
Ernesto Valverde ha estat molt contundent a la roda de premsa per negar que el Barça hagi comès cap irregularitat en l’alineació de Chumi a l&rsquo...
Valverde

| FCB

Ernesto Valverde ha estat molt contundent a la roda de premsa per negar que el Barça hagi comès cap irregularitat en l’alineació de Chumi a l’anada dels vuitens de Copa. 

Partits

“Estem contents perquè teníem un marcador advers al partit. Hem superat les dificultats del Llevant. Allà vam tenir problemes per superar la pressió. Aquí hem tingut més facilitat amb els espais”. 

“Hem estat molt atents a les ajudes defensives per evitar els seus contraatacs”. 

Cas Chumi

“No hi va haver cap dubte de la seva alineació. Pensem que tot el que vam fer és correcte. Tinc la sensació que demà serem al sorteig i jugarem els quarts”. 

“No vam preguntar res. Jo ja sabia que no podia utilitzar Chumi a la Lliga perquè coneixia la sanció”. 

“Creiem en la lògica i mirem el reglament de la manera més lògica possible. No tenim dubtes. El reglament està claríssim”. 

Eliminats als despatxos

“No vull entrar en aquest tema. Estic convençut que hem estat correctes i hem guanyat on havíem de guanyar. Està claríssim”. 

Carlos Vela

“Està en un altre equip. El respectem, i tal, i el mercat està obert, etcètera”. 

Arthur i Arturo Vidal

“Han jugat bé junts. Combinen bé, amb el seu estil, i ens va molt bé. Busquets havia jugat els dos aprtits anteriors i havia de descansar”. 

Suárez juga 30 minuts

“Amb 3 a 0, queda mitja hora, i si ens marcaven, es posaven dins l’eliminatòria”.

Malcom

“Té moltes qualitats i les volem veure. Comptem amb ell. Volem que es vegin aquestes qualitats i esperem la seva millor versió”. 

COMENTARIS