Notícies

Valverde: "Sempre veig bé l'equip, no sé què em passa..."

"Rotacions? Venen 3 partits durs en 7 dies i hem de valorar-ho tot"

Valverde: "Sempre veig bé l'equip, no sé què em passa..."
Valverde: "Sempre veig bé l'equip, no sé què em passa..."

"Rotacions? Venen 3 partits durs en 7 dies i hem de valorar-ho tot"

Valverde

Aliè a les crítiques pel joc dels últims partits, Ernesto Valverde només pensa en el partit contra el Sevilla i considera molt important la visita d'aquest dissabte davant un dels rivals més complicats que es trobarà l'equip a la segona volta i per afrontar amb bon feeling la pròxima setmana amb 2 partits consecutius contra el Madrid al Bernabéu.

El Sevilla

"És un equip temible al seu estadi. En canvi, els resultats a fora no són tan bons. L'últim dia vam perdre allà i sabem que serà una de les visites més complicades de la segona volta."

"Juguem davant un rival duríssim, al seu camp i que ja haurem deixat enrere al calendari. Mantenir o augmentar la diferència de punts serà important."

"Rotacions? Venen 3 partits durs en 7 dies i hem de valorar-ho tot. La nostra intenció és protegir tots els jugadors de possibles lesions."

Luis Suárez

"Suárez està bé. Ja va descansar contra el Valladolid i veurem què passa però és un jugador que ens garanteix ocasions de gol en cada partit. És difícil no comptar amb ell."

"Estem parlant del 5è màxim golejador de la història del club. Ha generat moltes ocasions en els últims 2 partits i seguirà marcant gols, cal paciència."

Els apercebuts?

"Ho hem de tenir en compte però també tenim molt en compte el partit contra el Sevilla."

La situació de l'equip

"Sempre veig bé l'equip, no sé què em passa... Estem com havíem d'estar. L'altre dia vam estar molt bé a nivell de joc i només va faltar marcar."

Umtiti

"Umtiti està en condicions per jugar. Vermaelen està de baixa i Lenglet, apercebut. Arriben partits complicats i ell té opcions de jugar."

Arthur

"No sé si Arthur podrà jugar el clàssic, podria entrar però no ho sé. Avui potser comença a entrenar una mica amb el grup."

Els fitxatges del mercat d'hivern

"Boateng i Murillo han arribat sabent clarament quin paper tindrien. Van arribar per problemes puntuals i n'eren conscients."

COMENTARIS