Entrenadors

Valverde: "Se'ns escapen 5 punts i és complicat"

Valverde: "Se'ns escapen 5 punts i és complicat"
Valverde: "Se'ns escapen 5 punts i és complicat"
Valverde ha analitzat la derrota contr el Leganés a la sala de premsaSensacions“Són coses que poden passar i hem de saber trobar solucions. Ens han...
Ernesto Valverde

Valverde ha analitzat la derrota contr el Leganés a la sala de premsa

Sensacions

“Són coses que poden passar i hem de saber trobar solucions. Ens han remuntat amb dues jugades en dos minuts, però tot just hem tingut ocasions per poder empatar. Hi havia molt trànsit al centre i va ser molt complicat”.

Derrota

"Això és futbol i pot succeir. Ells s’han ficat molt enrere i ens ha costat arribar a la zona de finalització. El partit estava complicat i no ens hem cansat de buscar el gol. Se’ns escapen cinc punts en tres dies i és complicat".

Manca de reacció

“Hem començat molt bé el partit. La pitjor sensació és que el 2-1 ho acusem. No arribem amb molta fluïdesa per crear perill ".

Rotació

Vam fer canvis l'altre dia i hem controlat el partit fins que ens van expulsar a Lenglet. Avui hem fet dos canvis, Suárez i Alba. Acabat el partit tot és més senzill. Ara hem d'estar junts per solucionar aquesta situació".

Responsable

"Em sento responsable, és clar, com qualsevol que perd un partit".

Camp Nou

"La gent és molt important per a nosaltres i esperem que estigui amb l'equip. Hem de aixecar-nos. Estem passant un moment complicat i tot el suport és bo".

COMENTARIS