Entrenadors

Valverde: "Si Messi està bé, jugarà a San Mamés"

Valverde: "Si Messi està bé, jugarà a San Mamés"
Valverde: "Si Messi està bé, jugarà a San Mamés"
Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Madrid i ha lamentat el bon inici del Madrid. El tècnic, que ha lloat Malcom i Semedo, ha reivindicat el...

Ernesto Valverde ha analitzat el partit contra el Madrid i ha lamentat el bon inici del Madrid. El tècnic, que ha lloat Malcom i Semedo, ha reivindicat el bon partit de l’equip a la segona meitat. 

Partit

“La seva primera possessió ha estat llarga. La segona també. Ens pressionaven i no hem sortit bé. Ha ocorregut en 5 minuts, i ens han marcat”. 

“Mica en mica hem anat dominat el partit i hem tingut oportunitats més clares. A la segona part el partit ha estat nostre”. 

“Hi ha hagut diferents fases en el mateix partit”.  

Messi

“Les decisions es prenen en funció del que necessita l’equip i els jugadors. Messi es trobava millor. Ho vaig parlar amb ell, i ja està. Al sortir ha estat decisiu”.

“No sé si serà titular a San Mamés. Si està bé, jugarà; si no, no”. 

Arthur o Vidal

“L’altre dia jugar Vidal. Arthur ens aporta control i ens pot ajudar en la construcció de l’equip i la possessió”. 

“Hi ha moments que es necessita més empenta, i em decanto per Arturo Vidal. Qualsevol dels dos és bo.”

Coutinho

“Ja sé que s’espera molt dels jugadors i hi ha un gran focus en cada jugada dels davanters. Però segueix atrevint-se: és el que busquem. Quan acaba el partit sempre ha tingut ocasions i oportunitats clares”.  

Semedo

“Està confirmat amb nosaltres des de l’any passat. És rapidíssim. Defensivament ens soluciona moltes coses i els alterno amb Sergi Roberto”. 

“Tots els jugadors, quan arriben, no és senzill adaptar-se a la dinàmica: juguem amb poc espai, es necessita un joc de posició. Té un gran potencial. És rapidíssim, molt difícil de desbordar. Estem encatats amb ell”. 

Malcom

“Es relaciona bé amb el gol. Sempre té ocasiones i esperem que el gol l’ajudi”. 


COMENTARIS