Entrenadors

Valverde sobre la no participació de Leo Messi

Valverde sobre la no participació de Leo Messi
Valverde sobre la no participació de Leo Messi
Aquestes són les declaracions de l'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, després de l'empat a San Siro (1-1).Sobre el partit"Hem fet un gran...

Aquestes són les declaracions de l'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, després de l'empat a San Siro (1-1).

Sobre el partit

"Hem fet un gran partit. L'objectiu era classificar-nos, volíem fer-ho com a primers de grups. Ho hem posat tot i ens ha faltat una mica d'encert als metres finals".

"La virtut de l'Inter també és aquesta de competir molt bé en els últims minuts. Allà se'ns ha escapat el primer lloc matemàtic".

Malcom

"Ha estat molt encertat. És un jugador que es relaciona bé amb el xut amb l'esquerra. Ha tingut un gran encert... Estem contents per ell i per nosaltres".

Messi

"Decisió senzilla. El volíem amb l'equip i veure les seves sensacions. No ens enganyem. No és el mateix entrenar de forma controlada que en un partit amb els xocs que hi ha i amb la intensitat. El problema de Leo... en una caiguda incontrolada no sabem el que pot passar. I per això hem preferit no córrer riscos".

Superlliga europea

"No ho sé. La Champions ja és una superlliga europea. Avui hi ha hagut un espectacle extraordinari des de tots els punts de vista". 

Inter

"Sempre tenen una proposta d'atac, de ser agressius. A l'anada vam jugar molt bé i no vam concedir moltes ocasions. Avui crec que també hem dominat el partit. No sé quin recorregut tindrà l'Inter a la Champions. No sé ni el nostre. Però és un equip que té un ADN de no entregar-se mai".

 

 

COMENTARIS