Notícies

Valverde: “Sortirem a guanyar, seria un error pensar en el marcador”

Valverde: “Sortirem a guanyar, seria un error pensar en el marcador”
Valverde: “Sortirem a guanyar, seria un error pensar en el marcador”
Ernesto Valverde considera que el Barça ha de sortir amb un plantejament a Anfield i que aniran a buscar el partit davant un Liverpool ple de baixes...
valverde anfield

Ernesto Valverde considera que el Barça ha de sortir amb un plantejament a Anfield i que aniran a buscar el partit davant un Liverpool ple de baixes importants. El tècnic blaugrana també ha parlat d'alguns noms propis com Dembélé, que estarà unes setmanes de baixa i és dubte per a la final de Copa.

Com sortir a Anfield

"Cal plantejar-se el partit sense tenir en compte l'anada i hem de sortir a guanyar. Seria un error pensar en el marcador."

Les baixes del Liverpool

"Totes les baixes són importants, cada entrenador es preocupa del rival i no volem que cap jugador estigui lesionat. L'absència de Dembélé també és un problema perquè ens podia ajudar als espais."

Canvi de l'estil de joc del Barça 

"No només cal pensar en els jugadors que han marxat, sinó també en com ha canviat la manera de jugar dels rivals. Fa uns anys ningú pressionava el Barça i ara tots pressionen molt a dalt. Cal adaptar-se.”

Com se sent a tres partits d'un triplet?

"No ho sé. Igual que fa una setmana. M'encantaria dir que estic levitant, però no és així... Ja tinc altres preocupacions."

El partit d'anada

"Hi ha coses que hem de millorar però si canvio una cosa, potser em carrego tota la resta. Cal equilibri."

Arturo Vidal

 

"Està en forma ara mateix i ens ajuda darrere i a davant. En alguns partits ha jugat menys però sempre aporta coses diferents."

Dembélé

 

"És difícil que arribi per a la final de Copa.”

COMENTARIS