Gossip

Valverde veu amb bons ull continuar una temporada més

Valverde veu amb bons ull continuar una temporada més
Valverde veu amb bons ull continuar una temporada més
Ernesto Valverde sempre fuig d'estudi quan a les rodes de premsa li pregunten sobre la possibilitat de continuar al Barça una temporada més. L'...
Valverde entrenament 17/08

Ernesto Valverde sempre fuig d'estudi quan a les rodes de premsa li pregunten sobre la possibilitat de continuar al Barça una temporada més. L'entrenador blaugrana s'ha mostrat molt prudent sobre aquest tema i ha dit que no hi vol pensar fins al tram final de temporada, ja que creu que els resultats acabaran sent crucials per determinar el seu futur.

Tot i aquest silenci, Mundo Deportivo publica que Valverde veuria amb bons ulls continuar una temporada més al club blaugrana. Ell té contracte fins al juny del 2020 però hi ha una clàusula que permet a les dues parts, club i/o entrenador, trencar l'acord al final d'aquesta campanya. El tècnic se sent còmode al club i té una relació molt bona amb la plantilla, la junta directiva i la direcció esportiva.

Amb el seu caràcter serè i tranquil, s'ha guanyat els jugadors per la seva bona gestió, transparència i comunicació. A més, té una gran química amb Leo Messi i ha aconseguit que l'argentí es pugui dosificar en partits importants. Des de la Junta, també hi ha un bon feeling i la sensació és que hi pot haver entesa.

Ara bé, en un club com el Barça, les decisions depenen dels resultats. El paper que faci l'equip a la Lliga i a la Champions acabarà sent determinant per la seva continuïtat i, de moment, el vent bufa  a favor. 

COMENTARIS