Champions League

Valverde: "Wembley és el millor escenari per tornar a guanyar"

"No tinc cap dubte que el meu equip farà un gran partit demà"

Valverde: "Wembley és el millor escenari per tornar a guanyar"
Valverde: "Wembley és el millor escenari per tornar a guanyar"

"No tinc cap dubte que el meu equip farà un gran partit demà"

Valverde RP 2/10

Ernesto Valverde ha volgut enviar un missatge de confiança en la prèvia del partit contra el Tottenham d'aquest dimecres. Després de 3 partits sense guanyar a la Lliga, el tècnic blaugrana no té "cap dubte" que el seu equip farà un gran partit i considera que Wembley és l'escenari ideal per recuperar el camí de les victòries. Aquestes són les frases més destacades d'un Valverde que també ha parlat sobre el baix registre golejador de Luis Suárez en els partits fora de casa a la Champions.

El Tottenham

"Espero la millor versió del Tottenham. Ja sabíem des del sorteig que aquest partit seria dur, complicat i atractiu. Ells tenen algunes baixes importants però nosaltres."

Els últims mals resultats

"No tinc cap dubte que el meu equip farà un gran partit demà. Quan no aconsegueixes els resultats és per alguna cosa i el que volem fer ara és aixecar-nos. Abans d'aquests 3 partits, els havíem guanyat tots."

"A tots els equips fora de casa els hi costa guanyar a la Champions. A nosaltres també ens ha passat però Wembley és l'escenari ideal per tornar a aconseguir una victòria."

Les crítiques

"Tots estem bastant bé anímicament. Ja sabem com és això, quan guanyàvem també en rebíem."

4-4-2 o 4-3-3

"El que vull dels meus equips és que dominin els partits. Després podem jugar d'una manera o una altra però la intenció és la mateixa."

La relació amb Pochettino

"Quan un és entrenador pren les millors decisions pensant en l'equip i en el club. Respecto molt a Pochettino i tenim una molt bona relació."

El moment de Luis Suárez

"No crec que tingui ansietat en el mal sentit, sinó en el bon sentit. Ell s'alimenta d'això i és bo per a nosaltres. Com més ocasions falli Suárez, millor, més ganes tindrà de marcar."

Harry Kane

"És un jugador determinant. És un perill en qualsevol centrada, té moltes qualitats, és ràpid... Esperem la seva millor versió i també ser capaços de poder-lo aturar."

COMENTARIS