Jugadors

Vermaelen no seguirà la temporada vinent

El Barçá no li renovarà el contracte

Vermaelen no seguirà la temporada vinent
Vermaelen no seguirà la temporada vinent

El Barçá no li renovarà el contracte

Thomas Vermaelen acaba contracte el 30 de juny de 2019 i el Barça no li oferirà la renovació. El central belga va firmar pel Barça l'estiu del 2014. Comptant la temporada que es va passar cedit a la Roma, en total n'ha jugat 4 amb la primera plantilla del F.C.Barcelona. Unes 4 temporades on per ara acumula només 44 partits, una xifra que un jugador del seu nivell, si no s'hagués lesionat amb tanta repetició, hauria d'haver aconseguit en només una temporada.

El periple de Vermaelen arriba al final d'etapa a Can Barça. El jugador ara té 33 anys acabats de fer i el Barça, segons informa Moi Llorens al diari AS, no té pensar oferir-li la renovació. Així que li tocarà canviar d'aires. Aquesta temporada només ha participat en 180 minuts de competició.

Vermaelen, sempre complidor quan no ha estat lesionat, és un cas d'un futbolista amb infinita mala sort amb les lesions. Els seus problemes físics no l'han deixat rendir al màxim nivell. A la memòria dels culers de moment hi queda aquell període de la temporada 2017-2018, on va jugar 10 partits seguits i a un gran nivell, fins i tot qüestionant la titularitat dels seus companys. Una groga a Piqué i una lesió de Mascherano li van diexar la porta oberta i ho va aprofitar.

Ara, amb Clément Lenglet com un perfil similar, més jove i de moment sense problemes físics, la presència de Vermaelen deixa de tenir sentit i no renovarà.

 

COMENTARIS