Vermaelen torna a caure lesionat

Vermaelen torna a caure lesionat
Vermaelen torna a caure lesionat
Nova lesió per a Thomas Vermaelen. El central no ha viatjat a Lió per disputar el partit de la Champions per culpa d'una sobrecàrrega al bessó de la cama...
Vermaelen

Nova lesió per a Thomas Vermaelen. El central no ha viatjat a Lió per disputar el partit de la Champions per culpa d'una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta després del partit contra el Valladolid. El jugador belga va disputar els 90 minuts del partit de Lliga rendint a un bon nivell però va acabar amb aquests problemes físics que el descarten per a l'anada dels vuitens de la Champions contra l'Olympique de Lió.

Aquesta ja és la 3a lesió que pateix Vermaelen aquesta temporada, tot i que és la de més curta durada. Anteriorment, va estar 2 mesos de baixa (d'octubre a desembre) per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta i un altre mes de baixa (de mitjans de desembre a mitjans de gener) per un trencament al soli de la cama dreta.

En tota la seva carrera al Barça, el futbolista s'ha perdut fins a 96 partits per culpa de les lesions. Aquest 30 de juny finalitza contracte i tot apunta que dirà adeu del club després d'una trajectòria marcada per la seva fragilitat física.

COMENTARIS