Notícies

Vermaelen, un mes de baixa per una lesió al soli

Vermaelen, un mes de baixa per una lesió al soli
Vermaelen, un mes de baixa per una lesió al soli
Nova lesió de Thomas Vermaelen. El belga es va retirar en la segona part del partit contra el Llevant amb unes molèsties físiques i aquest dilluns els...
Vermaelen

| FCB

Nova lesió de Thomas Vermaelen. El belga es va retirar en la segona part del partit contra el Llevant amb unes molèsties físiques i aquest dilluns els serveis mèdics del club han informat que té una ruptura al soli de la cama dreta. El temps aproximat de baixa serà d’un mes i així es perdrà els pròxims partits de Lliga i Copa.

Vermaelen va ser la gran sorpresa de l'alineació contra el Llevant després de conèixer la lesió de Semedo. El belga va actuar en una defensa de 3 centrals i va oferir un bon rendiment fins que va tornar a caure per lesió. És la segona baixa del defens aquesta temporada, que ja va estar 6 setmanes fora dels terrenys de joc per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta que es va fer amb Bèlgica.

La reiterada facilitat de Vermaelen per lesionar-se més el delicat estat del genoll d'Umtiti deixen el Barça amb només 2 centrals com Piqué i Lenglet, un fet que pot provocar que el club es reforci en el pròxim mercat d'hivern a la zona defensiva.

COMENTARIS