Vídeo

VÍDEO. Així es va validar el gol de Sarabia des de la sala del VAR

VÍDEO. Així es va validar el gol de Sarabia des de la sala del VAR
VÍDEO. Així es va validar el gol de Sarabia des de la sala del VAR
La Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Sevilla va ser l'escenari del debut del VAR en les competicions espanyoles. L'estrena del...
VAR sevilla barça

La Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Sevilla va ser l'escenari del debut del VAR en les competicions espanyoles. L'estrena del vídeoarbitratge va ser positiva i ja es va haver d'utilitzar ben aviat amb el primer gol del conjunt andalús, obra de Sarabia.

L'assistent de banda va assenyalar que hi havia fora de joc i, en un primer moment, l'àrbitre principal Del Cerro Grande va anul·lar el gol. Des del VAR van revisar ràpidament la jugada i van poder comprovar que el futbolista estava en posició correcta i, per tant, el gol havia de pujar al marcador.

Aquest dimarts, s'han difós les imatges de com va ser la revisió des de la sala del VAR en la presentació d'aquesta nova tecnologia en un acte organitzat per la RFEF i la LFP. En les imatges es pot comprovar la rapidesa dels tècnics i com l'àrbitre responsable del VAR, Gil Manzano, donava les instruccions: "Chequeo, chequeo! Tira la línea... Es correcto, gol del dorsal 17. Es correcto!", crida Gil Manzano per avisar el seu company que estava al terreny de joc de Tànger.

 

COMENTARIS