VÍDEO. Bany de masses dels candidats a la presidència del Barça

VÍDEO. Bany de masses dels candidats a la presidència del Barça
VÍDEO. Bany de masses dels candidats a la presidència del Barça
La jornada electoral a can Barça encara la part final en un dia festiu a les instal·lacions del Camp Nou on molts socis han anat a votar per decidir...

La jornada electoral a can Barça encara la part final en un dia festiu a les instal·lacions del Camp Nou on molts socis han anat a votar per decidir quin president volen per als pròxims 6 anys. Els 4 candidats han votat a primera hora del matí i durant el dia han atès els centenars de peticions dels aficionats blaugrana que potser els ha permès esgarrapar algun vot abans de les 21h, l'hora marcada per tancar definitivament les 136 urnes de la zona de votacions.

Els 'selfies' i la calor han acompanyat els candidats en tot moment, envoltats gairebé sempre de samarretes blaugrana i de socis que els demanaven fotografies, els preguntaven sobre punts dels seus programes o simplement els felicitaven després de la campanya, desitjant-los sort per aquest 18 de juliol de 2015. Josep Maria Bartomeu, Agustí Benedito, Toni Freixa i Joan Laporta han tingut a prop els seus companys de candidatura i cares conegudes, com ara exjugadors del Barça, que, en cas de guanyar les eleccions, ocuparien càrrecs de pes dins l'estructura del club.

"Anirà justet" o "ja tens clar qui votaràs?" han estat algunes de les frases més compartides entre els socis i famílies blaugrana; alguns, després d'exercir el seu dret a vot; d'altres, abans de fer-ho. Les activitats organitzades pels voltants i l'interior de l'estadi han amenitzat la jornada d'aquest dissabte a Barcelona. Mentrestant, a l'Auditori 1899, amb una freqüència d'entre una i dues hores, el president de la mesa electoral, Xavier Masgrau, ha anat informant del nombre de socis que han votat i del corresponent percentatge de votació tenint en compte el cens electoral de 109.367 socis. 

Pels volts de les 23.30h es donarà a conèixer la candidatura guanyadora, l'encarregada de gestionar el Barça durant els pròxims 6 anys.

 

COMENTARIS