Notícies

Vinicius: "El Barça volia pagar més, però vaig triar el millor projecte"

Vinicius: "El Barça volia pagar més, però vaig triar el millor projecte"
Vinicius: "El Barça volia pagar més, però vaig triar el millor projecte"
L'extrem brasiler del Madrid, Vinicius, ha concedit una entrevista a la SER on ha explicat que el Barça es va interessar per ell en fitxar-lo però que va...
Vinicius

| SER

L'extrem brasiler del Madrid, Vinicius, ha concedit una entrevista a la SER on ha explicat que el Barça es va interessar per ell en fitxar-lo però que va preferir anar al Madrid. A més, també ha declarat que creu que als 25 o 26 anys ja haurà guanyat una Pilota d'Or i ha parlat sobre l'arribada de Zidane.

Barça o Madrid

"El meu pare mai em deia res, només que el que sortia a la premsa era tot mentida. Un dia em va dir que existia l'interès del Barça i Madrid i n'havia de triar un. El primer que es va interessar va ser el Barça i després, el Madrid. Llavors vam començar a visitar les instal·lacions dels dos equips per conèixer els seus projectes. Però vaig triar la millor opció. El Barça volia pagar més, però nosaltres volíem el millor projecte."

"Li vaig demanar a Déu fitxar pel Madrid."

El millor del món?

"Jo. No ho sé... Ara és Neymar el que més m'agrada del món. No sé si jugarem junts al Madrid però a la selecció espero que ho fem aviat. De petit em fixava en Ronaldinho i després en Neymar."

Cristiano o Messi

"No sé qui és el millor, però Cristiano és una llegenda del Madrid. Ho va guanyar tot i els aficionats el volen molt."

Coses a millorar

"La punteria. M'he sentit una mica ansiós de cara a porta perquè el gol no arriba, però estic treballant molt per corregir-ho. Només tinc 18 anys. Amb el temps aniré millorant en tot."

Guanyar la Pilota d'Or

"Em veig guanyant la Pilota d'Or amb 25 o 26 anys, a aquesta edat ja estaré fent les coses molt bé."

COMENTARIS