Rival

Vinicius podria jugar el clàssic després de la decisió d'Apel·lació

Vinicius podria jugar el clàssic després de la decisió d'Apel·lació
Vinicius podria jugar el clàssic després de la decisió d'Apel·lació
El Comitè d'Apel·lació ha acceptat el recurs que havia presentat el Madrid i li ha tret una de les dues targetes grogues que va veure...

El Comitè d'Apel·lació ha acceptat el recurs que havia presentat el Madrid i li ha tret una de les dues targetes grogues que va veure Vinicius el passat cap de setmana amb el Castilla. Aquesta sanció impedia al brasiler poder entrar en la convocatòria per al clàssic però amb la decisió d'Apel·lació, Lopetegui podrà comptar amb ell.

El jove futbolista de 18 anys va jugar amb el Castilla un partit de la Segona B davant el Celta on va ser expulsat per doble amonestació. La primera, al minut 67, per encarar-se amb un rival i la segona, al 87, per simular una falta quan entrava l'àrea. Apel·lació ha retirat aquesta última targeta i no serà sancionat.

Ara, però, caldrà veure si Lopetegui decideix comptar amb ell per al clàssic. Vinicius ha tingut molt poca participació al primer equip aquesta campanya i el tècnic ha preferit que disputés els partits del filial. Si no entrés per a la cita al Camp Nou, l'extrem podria participar en el partit del Castilla de dissabte contra el Fuenlabrada.

COMENTARIS